Nabízíme kvalitní sex
Ilustrační foto: pixabay.com

Nabízíme kvalitní sex

11. 5. 2019

To si takhle jednoho podzimního rána čekám na autobus. Prosklená zastávka je ukryta mezi stromy na okraji města, je tu přítmí, světla pouličních lamp sem dosáhnou jen slabě. Skoro vždy tu nastupuji sama, ani dnes tu nikdo jiný není. Co by tu taky kdo dělal v půl šesté ráno, kdy většina slušných lidí ještě spí? Vítr profukuje a  pohrává si se spadaným listím.

Najednou mě obstoupí dva mladíci. Vůbec netuším, odkud se vynořili. Udiveně jsem vzhlédla a zcela instinktivně jsem si přitiskla tašku k tělu. Tu nedám. Snažím se vyhodnotit, zda mi nehrozí nějaké nebezpečí. Rozhlížím se, jestli není někdo na blízku, ale nikde ani živáčka. Mladíci hned zvesela spustili: „Kampak jedete tak po ránu? A to se někde pracuje tak brzy?“, ptali se s údivem.   

Zkoumala jsem, zda jsou opilí nebo zfetovaní nebo obojí. Alkoholové výpary jsem ale  necítila, ačkoliv stáli oba blízko mě a bez výčitek svědomí mi narušovali můj osobní prostor.  Asi by bylo nejlepší sebrat se a odejít, jenže kam? Ulice je ještě liduprázdná a nikde žádný záchytný bod. Nakonec se autobus jevil jako jediné bezpečné místo, jako na potvoru ale nejel a nejel. Měl by tu být každou chvíli. Tvářila jsem se netečně a dala tak najevo, že nemíním vést žádné další hovory. Jenže kluci to nevzdávali. Tak jsem s mladými pány konverzovala, říkala jsem si, že do příjezdu autobusu bude lepší udržovat jakousi společenskou konverzaci a tím je mít trochu pod kontrolou. Ptala jsem se jich, jak se mají, co dělají, zda studují. Přestože jejich  odpovědi zněly poměrně logicky a inteligentně,  stále jsem byla jejich přítomností zaskočena. Poletovali kolem mě a švitořili, až z toho jednoho vypadlo cosi, co mě vážně dostalo: „Paní, a nechcete s námi mít sex?“ 

Vyprskla  jsem smíchy. „To jako myslíte vážně? Kolik vám je? Sedmnáct, osmnáct?  Hoši, já už jsem babička a vaše nabídka by přicházela v úvahu jedině v případě, že máte rádi dějepis. Na to si musíte najít nějaké mladší vydání“, lapala jsem po dechu. „Ale vypadáte moc dobře“, zhodnotil mě ten menší. Kompliment sice potěší, zvláště, když mi bylo už šedesát, ovšem s představou, že budu někde v cizím bytě časně zrána skotačit s dvěma mladými neznámými zajíčky, jsem si nějak nevěděla rady. Jaké vlastně mají úmysly? Co jsou zač? A že by se naučili právě ode mě nějaké nové kousky, o tom by se dalo s úspěchem pochybovat. To byla tedy situace!

„No víte, my hledáme nějakou starší, vyzrálou ženu, která by nás něco naučila“, bez okolků pokračoval ten vyšší. „Byt máme kousek odtud“, dodal a neustále se motal kolem mě. Už jsem byla nervózní a ten proklatý autobus pořád nikde. Ze svačiny v tašce už musela být neforemná placka, ovšem nic nenasvědčovalo tomu, že by  se chtěli mého majetku zmocnit. To by v této přesile měli velmi snadné a dávno to mohli udělat. „Nabízíme vám naprosto kvalitní sex, neváhejte a pojďte“, lišácky se usmál jeden z nich. V tu chvíli přijížděl autobus. „Konečně“, oddechla jsem si. 

„Hoši, díky za nabídku a mějte se“, pronesla jsem a už jsem byla v autobuse. „Paní, my vás doprovodíme“, zahalekal ten vyšší a naznačoval, že také nastupuje. „Proboha, jenom to ne!“, dosedla jsem na sedadlo a z okna autobusu zahlédla, jak se vydali dál setmělou ulicí. Asi šli hledat nějakou jinou babičku.

Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lidmila Nejedlá
Zajímavé a k zamyšlení.
Eva Mužíková
Tak to bych měla srdce až v kalhotech. Taková situace se mi naštěstí ještě nestala.
Elena Valeriánová
Paní starostka měla po takovém hloupém výroku hned rezignovat.
Zuzana Pivcová
Samozřejmě jsem si vybavila, jak jsem byla na Zlatou neděli 2004 na Jižním Městě přepadena. V pár vteřinách se mi v hlavě odehrálo leccos, co bude následovat. Natržené ucho a lehký otřes mozku a ukradená kabelka se vším byly ještě docela "dobré". Ano, paní starostka mi vzkázala, že ženy mají chodit vždy v doprovodu. Jenže někdy to nejde. Díky za příspěvek.
Libor Farský
A Vaše fotečka by nebyla? (smajlík)
Soňa Prachfeldová
To bych dostala opravdu strach, osamělé místo, ujetí mládenci. Dnes je nebezpečné chodit sama v setmělých ulicích, či vůbec tam, kde nejsou lidé. Mě takhle otravoval na parkovišti chlapík, ještě, že jsem měla duchapřítomnost, zabouchla a ujela.
Marie Doušová
Věřím , že to byla chvíle pro Vás nepříjemná a plná beznaděje, ale v článku to vyznívá docela humorně.Moc hezky napsané a věřím , že už Vás nikdy nic tak nepříjemného nepotká.Dnešní mladíci jsou dost otrlí a mají dost svérázný humor. Také jsem se už s něčím takovým už setkala a nebylo mi to milé ,ale také to dobře dopadlo.
Elena Valeriánová
Jestli je ta historka pravdivá, tak se vás chci zeptat, jestli jste volala policii? Pokud ne, tak jste udělala chybu. Představa, že budou obtěžovat další ženy, mi nahání husí kůži. Ale dva mladíci o půl šesté ráno ... hm ... normálně by ještě chrněli.
Hana Nováková
Omlouvám se a opravuji: zkuste chodit k autobusu... má být správně
Hana Nováková
Doba je taková jaká je. Myslím, že vám určitě nebylo do smíchu a hlavou se vám honily všechny shlédnuté detektivky za poslední rok. Možná jste si i v duchu přemítala, co uděláte, když se situace vyostří, autobus nejede a nejede, tma jako v pytli a na potvoru nikde nikdo. Za sebe jsem ráda, že ta hrůza se v dobré obrátila a autobus neměl zpoždění, nebo sexouni nezačali vymýšlet nějaké další kombinace. I když si nemyslím, že by chtěli sex, spíš vás jen strašili a až by vás dostali kam by chtěli tedy do strachu a začala jste třeba zmatkovat, tak by vás okradli. I když kdo ví, tyhle týpci jsou dost nevypočitatelní a ne nadarmo se říká, že pro dvacku jsou schopni i zabít. A věřte, vím o čem mluvím. Zkustě chodit k autobusi skoro na poslední chvíli v tuto temnou ranní dobu, i když ani tma není někdy na překážku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.