Jak cestují senioři? Vyplňte naši anketu
Ilustrační foto: ingimage.com

Jak cestují senioři? Vyplňte naši anketu

21. 5. 2019

Cestování je jedním z nejoblíbenějších koníčků seniorů. Kam nejraději cestujete vy - preferujete objevování krásných míst Česka, nebo volíte spíše dovolenou v zahraničí? Využíváte především služeb cestovních kanceláří, anebo si zařizujete dovolenou "na vlastní pěst"? Prosíme o vyplnění našeho dotazníku.

Dotazník na téma Cestování seniorů najdete na tomto místě.

Výsledky dotazníku využijeme pro vylepšení či rozšíření našich služeb tak, abychom vám mohli zprostředkovat zajímavé nabídky cestovních kanceláří i českých hotelů a penzionů.

Děkujeme za váš čas (cca 10 minut),  který věnujete vyplnění naší ankety.

 

cestování
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.3 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Oldřich Čepelka
Chybí autor ankety o cestování seniorů (pro koho se to dělá). Nabídka věku od 5 let mě skoro vyděsila. Jak nejčastěji tráví léto: Většinou by se mělo napsat doma, a pak se ztratí to, kolik času z toho se věnují vnukům nebo cestování. Cestuje se hodně, ale aby tomu někdo věnoval většinu léta? Škoda, hned první otázka trochu maří záměr autorů. A ano, v ot. 1, 2 nebo 6 by orpavdeu chtělo možnost víc odpovědí, nebo zjišťovat množství času, které se tomu věnuje. Naopak ot. 4 – správně. Ot. 5 – žádal bych jen náklady na dotazovaného (máme tendenci sčítat náklady i s manželkou, to je logické). Každá otázka je povinná – ale co třeba v ot.7, kdo cestuje po ČR a je zvyklý platit v hotovosti (,mnoho seniorů), jak si má zvolit způsob výměny peněz nebo platby? Asi jste chtěl otázky od č. 6 zam,ěřit na cestování do zahraničí. Ale to se mělo napsat, jinak kompost. Vynucené srovnání 7 položek je děsně náročné a člověk to nenís chopen udělat (nejen já, ale i vy). Můžeme tak maximálně napsat co je nejdůl. a co nejméně důl., nebo snad které 3 jsou pro nás důl., ale víc se odpovědně nedokáže. Bohužel to pak někdo nasčítá jako kdyby šlo o skutečnost. Č. 10, to je ještě horší. Vzdávám to, nashledanou v lepších časech.
Jarmila Komberec Jakubcová
Protože jsem před pár hodinami přiletěla od moře, podělila jsem se v anketě o své zážitky. Není příjemné že v současné době letecké posádky tvoří pouze anglicky mluvící personál. V letadle kde jsem letěla tam i zpět nebyl nikdo kdo by některé informace přetlumočil. Ne všichni kdo letí na českých linkách jako turisté anglicky mluví. Asi je to zřejmě tím, že Travel servis pronajímá letadla od USA.
Helena Votíková
Anketu jsem vyplnila a též bych u některých otázek uvítala možnost 2 čverečků současně. Takže to vlastně není popravdě :-(
Danka Rotyková
Také jsem vyplnila, ale u některých odpovědí bych zadala raději 2 varianty, což nešlo.
Dana Puchalská
Vyplnila, tak uvidím jestli to bude k něčemu dobré . Některé kolonky mi daly "zabrat".
Jana Šenbergerová
Splněno, vyplněno. :-)
Naděžda Špásová
Anketu jsem vyplnila, ale my jezdíme pouze v ČR, hlavně kvůli pejskům.
Marie Měchurová
Mám to stejně, 1x jedu na pobyt u nás, 1x někam k sousedům a do toho hlídám vnoučata, ještě výlety po okolí...
Zuzana Pivcová
Anketu jsem vyplnila, ale ten žebříček pořadí od 1. - 7. místa byl jen tak tak. Také jen jedna možnost odpovědi pro mě byla někde málo, protože třeba dovolenou trávím i na chalupě, i cestováním.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%