Setkání přátel i60.cz.v Kořenově - Jizerské hory 2019 - Děkuji Vám všem...
Jindra Hubačová

Setkání přátel i60.cz.v Kořenově - Jizerské hory 2019 - Děkuji Vám všem...

8. 6. 2019

Vážení a milí přátelé, ano, děkuji všem, kteří přijali mé pozvání do Kořenova a přijeli na setkání i ze vzdálených koutů naší krásné země. Je to obdivuhodné, jste prostě parta statečných, skvělých lidiček a jsem ráda, že jsem Vás poznala.

Je to již týden, co jste přijeli do Kořenova na nádraží a já poprvé viděla vaše veselé, sympatické tváře. Nevěřila jsem, že někdo může být tak svěží a usměvavý po i 8 hodinách jízdy vlakem.

Jsem ráda, že se nám setkání vydařilo a že jste, myslím, byli všichni spokojení jak s ubytováním, tak se stravováním. Nemalou měrou přispělo k dobré náladě i skvělé počasí, přesně dle objednávky. Mnozí jste byli v Jizerských horách a Krkonoších /Harrachov/ poprvé, takže doufám, že vaše očekávání bylo naplněno a nikdo nebyl zklamaný.

Nemohu opomenout poděkovat naší  režisérce a herečce Evě Mužíkové a její scénické skupině, herečkám Alence Tollarové, Lidmilce Nejedlé, Pavlínce Houžvičkové a Libušce Křapové, která provázela scénu slovem..Scénka byla zpracována dle předlohy Nadi a Petra Špásových, za což jim oběma děkuji. Byly jste skvělé a přispěly k dobré náladě všech. Díky!

Hano Polednová, též Tobě a příteli Michalovi R. děkuji za hudební vložku, která též velmi zpříjemnila naše posezení.Díky!

Děkuji též Zuzce, za hezká slova a sbírku jejích krásných básní, kterou mi darovala i s osobním věnováním. Zuzko, díky !

Též chci poděkovat Redakci i60, panu Honzovi Raškovi za zaslání dárku. Honzo, psala jsem Vám, že si vyzvednu příležitostně přímo v redakci, abych Vás poznala. Největší dárek však je moje radost, že se zadařilo.

V neposlední řadě děkuji za spoustu krásných slovíček na chatu a ve vzkazech.

Takže mějte se fajn a užijte si dalších výletů, dovolených a někdy zase naviděnou.

Jindra H.

Můj příběh
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.9 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Jindro, lépe jsi to napsat snad ani nemohla. Zkrátka, Kořenovské setkání nemělo chybu na kráse a hlavně Ty, jako organizátorka, jsi pro to udělala maximum. Díky již po několikáté, jsi skvělá:))))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.