Setkání přátel i60.cz.v Kořenově - Jizerské hory 2019 - Děkuji Vám všem...
Jindra Hubačová

Setkání přátel i60.cz.v Kořenově - Jizerské hory 2019 - Děkuji Vám všem...

8. 6. 2019

Vážení a milí přátelé, ano, děkuji všem, kteří přijali mé pozvání do Kořenova a přijeli na setkání i ze vzdálených koutů naší krásné země. Je to obdivuhodné, jste prostě parta statečných, skvělých lidiček a jsem ráda, že jsem Vás poznala.

Je to již týden, co jste přijeli do Kořenova na nádraží a já poprvé viděla vaše veselé, sympatické tváře. Nevěřila jsem, že někdo může být tak svěží a usměvavý po i 8 hodinách jízdy vlakem.

Jsem ráda, že se nám setkání vydařilo a že jste, myslím, byli všichni spokojení jak s ubytováním, tak se stravováním. Nemalou měrou přispělo k dobré náladě i skvělé počasí, přesně dle objednávky. Mnozí jste byli v Jizerských horách a Krkonoších /Harrachov/ poprvé, takže doufám, že vaše očekávání bylo naplněno a nikdo nebyl zklamaný.

Nemohu opomenout poděkovat naší  režisérce a herečce Evě Mužíkové a její scénické skupině, herečkám Alence Tollarové, Lidmilce Nejedlé, Pavlínce Houžvičkové a Libušce Křapové, která provázela scénu slovem..Scénka byla zpracována dle předlohy Nadi a Petra Špásových, za což jim oběma děkuji. Byly jste skvělé a přispěly k dobré náladě všech. Díky!

Hano Polednová, též Tobě a příteli Michalovi R. děkuji za hudební vložku, která též velmi zpříjemnila naše posezení.Díky!

Děkuji též Zuzce, za hezká slova a sbírku jejích krásných básní, kterou mi darovala i s osobním věnováním. Zuzko, díky !

Též chci poděkovat Redakci i60, panu Honzovi Raškovi za zaslání dárku. Honzo, psala jsem Vám, že si vyzvednu příležitostně přímo v redakci, abych Vás poznala. Největší dárek však je moje radost, že se zadařilo.

V neposlední řadě děkuji za spoustu krásných slovíček na chatu a ve vzkazech.

Takže mějte se fajn a užijte si dalších výletů, dovolených a někdy zase naviděnou.

Jindra H.

 

 

 

Můj příběh
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.9 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Bylo to senza....
Marie Seitlová
Jindřiško vše bylo super, a proto ti moc děkuji za vše ještě jednou. Výběr lokality byl úžasný, počasí vyšlo, super parta ičkařů. Byl to překrásný víkend.
Libuše Křapová
Jindro, bylo to prostě fajn :-)
Marie Novotná
Vše bylo řečeno.Takže-i já připojím svoje DĚKUJI-za čas,dobrou náladu ,počasí a prostě za to,že jsi taková jaká jsi-SUPER.
Jarmila Komberec Jakubcová
Nejprve poděkuji portálu i60 za jeho existenci, protože nebýt jeho zakladatelů nebylo by ani setkání naše. Prostě bychom se nikdy nepoznali. A další poděkování patří naší milé Jindře H. za její péči o nás a, laskavost s jakou nás uvítala při příjezdu, ale i se pak s námi na nádraží rozloučila. Těším se na další setkání. Kořenov se mi moc líbil.
Jaroslava Handlová
Jindro, také jsem Tě ráda poznala. Děkuji za všechno, co jsi tak výborně zařídila, včetně splněné objednávky nejlepšího počasí, jaké jsme si jen mohli všichni přát. Se všemi mi bylo fajn, těším se na další veselý sraz.
Dana Kolářová
Jindro, díky za tvůj čas, péči a organizaci!
Anna Potůčková
Setkání bylo báječné, výborně zorganizované a na kráse tomuto setkání nechybělo vůbec nic! Snad jen to, že mohlo pomaleji ubíhat. Byla jsem v Jizerkách již podruhé, poprvé to bylo na podzim, kde jsem si užívala nedalekých lázní a již tehdy jsem si řekla, že bych se do tohoto kraje chtěla vrátit. A vrátila na naše setkání. A stejně takto mluvím i dnes. Chtěla bych se opět vrátit, nestihla jsem např. Štěpánku, ten kostelík a také lanovku na Harrachově. A takových lákadel je tu mnohem víc. Ještě jednou Ti děkuji za takové krásné setkání, za uvítání na nádraží a také za možnost poznat nové Íčkařské i neíčkařské tváře. Bylo s Vámi se všemi moc prima, člověk na chvíli zapomněl na starosti a měl čas jen sám pro sebe.
Jitka Hašková
Bylo to bezvadné setkání jak vidím z ohlasů. Chtěla jsem dát článku 5*,ale tablet blbnul a zapsal jenom 2, což mě mrzí.
Naděžda Špásová
Jindřiško, vím, že tohle oslovení nemusíš, ale určitě to vydržíš, viď. Napsala jsi to moc hezky a já si myslím, že to bylo nejlepší setkání z těch čtyř, kterých jsme se s Petrem zúčastnili. A to nejen kvůli prostředí, ale prostě celkově. Užijte si s mužem léto a šetři se. Zase někdy naviděnou. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...