Fotohádanka: Jedno z nejtajemnějších míst...
Foto: autor

Fotohádanka: Jedno z nejtajemnějších míst...

13. 6. 2019

 Poznáte, co a kde to je? Myslím, že to nebude až tak složité. Tak šťastný lov. Rozluštění přinese pátek.

Fotohádanky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.1 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarmila Nedvídková
Pane Ivane jen tak dále. Já jsem nadšená z každé hádanky i když musím přiznat tu, která čeká na uveřejnění taky vím, kde, co, čí, to je, víc neprozradím.Ale ať vás to neodradí dávat další. Paní Alenka je na tomto portále už pátým rokem a tak pro nás co jsme tu jen "krátkou dobu " jsou i hádanky zajímavé. A tak se i já občas zúčastňuji s nadšením svými příspěvky , I když jsem si prošla mnoho příspěvků až do doby vzniku portálu.
Věra Ježková
Aha. Opravdu nezoufám – to si nechávám pro vážné důvody (ač zoufání nic neřeší). A taky vím, že člověk nemůže vědět všechno.
Alena Tollarová
Ivane, před časem jsme tu měli spoustu hádanek na téma Poznáte toto nádraží? a pak Poznáte tento kostel? později se to přetransformovalo na takovou hádací všehochuť. Jestli máte chuť, klikněte na to modré okénko Fotohádanky a můžete se podívat, co už tam všechno bylo.
Jitka Hašková
To odhalení na chatu před zveřejněním se stalo myslím poprvé, nováčkům se někdy stává, že prozradí hádanku brzy a nenechá možnost dalším se zamýšlet.
Věra Ježková
Nemám tušení.
Lidmila Nejedlá
Nikdy jsem tam nebyla. Napište o tom něco více, třeba to místo navštívím.
Soňa Prachfeldová
PT chrám
Jarmila Nedvídková
Vím kde a co to je, i když jsem tam ještě nebyla. Protože je již večerní čas, pro ty, co ještě tápou nápověda...nedostavěný kostel... a budou znát.
Naděžda Špásová
Znám, už jsem tam také byla.
Alena Tollarová
Mám odtamtud i od nedalekého menhiru spoustu fotek. Vdávala se tam Gabriela S. Je to pozoruhodné místo, ale já tam žádnou zvláštní energii nikdy necítila, zatímco kamarádka byla jako u vyjevení.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.