FOTO: pixabay.com
Litoměřice 2020
18. 6. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
14.7.2019 15:18
Super. Těším se nejen na můj jednolůžkový pokojík, ale i na všechno co setkání přinese. Díky Beo. :-) :-) :-) :-)
Jiřina Hájková
13.7.2019 18:34
Dobrý den Beatko.Ráda bych objednala dvě místa pro mne a manžela.S ubytováním a programem se přizpůsobíme .Děkuji
Soňa Prachfeldová
29.6.2019 07:02
Zdravím Beatko a též prosím o dvě místa. Děkuji. Přeji hezký víkend .
Zdenka Soukupová
28.6.2019 17:01
Beato, registrovaná jsem, tak se tedy přihlašuji, 1 osoba. Stačí takhle, nebo mám napsat na váš mail?
Jarmila Komberec Jakubcová
28.6.2019 14:23
Milá Beáto děkuji za možnost setkání v Litoměřicích. Ráda přijedu - jen mám prosbu o zařízení samostatného pokoje samozřejmě s doplatkem za druhé neobsazené lůžko. Přiznám se, že bych dala přednost hotelu Salva. Má rozhodně lepší recenze. Pokud to nepůjde jinak budu ráda na pokoji s M.Rákosníkovou (pokud bude ona chtít být se mnou). Program je velmi zajímavý a těším se na setkání. Děkuji
Zdenka Soukupová
28.6.2019 13:46
Beato, zatím jsem s íčkem nikde nebyla. Můžu se taky přihlásit? Programu se přizpůsobím, jen mám prosbu na ubytování: maximálně dvoulůžkový pokoj a oddělené postele (ne manželské dvojlůžko). Myslíte, že by to bylo možné? Děkuji za odpověď.
Marie Bartošová
24.6.2019 16:38
V hotelu Labe jsem před měsícem bydlela 5 dní, není to luxus, ale pokoje jsou čisté, celkem prostorné, každý má své sociální zařízení a televizor. negativně bych hodnotila jen malou šířku vstupu do sprchového boxu :-) a pomalý výtah.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 24. týden
Ve vědomostním kvízu tohoto týdne ukážeme některé méně známé památky a zajímavosti české přírody.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Umíte hrát na nějaký hudební nástroj? A hrajete na něj ještě?
Ano, umím hrát na několik hudebních nástrojů