Fotoreportáž:  Veselé krmení v pražské zoo
Foto: Marcela Pivcová

Fotoreportáž: Veselé krmení v pražské zoo

21. 6. 2019

Do pražské zoo chodíme se sestrou poměrně často. Málokdy se nám však podaří strefit se náhodně do krmení některého zvířecího druhu, pokud si ho nezjistíme předem na rozvrhu.

Tentokrát se na nás usmálo štěstí. Staly jsme se svědky zábavného krmení lemurů, které nám zabralo dost času, ale nedalo se odejít, protože to se jen tak nevidí. Nejroztomilejší byly tři samičky s mláďaty, která nosily na břiše nebo na zádech, a bravurně s nimi skákaly až na ošetřovatele a domáhaly se kousků ovoce a zeleniny.

Nakonec se nám ještě podařilo stihnout alespoň závěr krmení skupiny tučňáků a jako třešničku na dortu pak v pavilonu kočkovitých šelem oběd (myš) vzácné kočky palavanské s koťátkem, které se narodilo 19. 4., tedy přesně v den mých kulatých narozenin. Asi ho budu muset adoptovat! :-D

Dovoluji si vám tímto nabídnout alespoň několik fotografií od nás obou. Ty kočky za sklem a hlavně v pohybu se však bohužel moc fotit nedaly.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.2 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lidmila Nejedlá
U zvířátek je vždycky dobře a je na co se dívat.
Dana Puchalská
Paráda. Moc hezké fotky. V ZOO jsem nebyla už dost dlouho.
Alena Vávrová
Také jsem si před týdnem splnila přání navštívit po letech ZOO a moc se mi to líbilo, a to i bez krmení zvířátek.
Věra Ježková
Zuzko, to se vám povedlo. Předloni jsem si vypsala termíny krmení, ale nakonec jsem se tam v té době nedostala.
Eva Mužíková
Zuzko, také jsem se potěšila fotkami. Zvířátka, ta můžu prohlížet stále. V pražské ZOO jsem nebyla nikdy, liberecká je také moc hezká. Namlsala jsi mne, asi se domluvím s některou z pražaček a vyrazím.
Anna Potůčková
Zuzi moc milé fotky-díky! Ty lemuři jsou nejmilejší!
Naděžda Špásová
Zuzko, ti jsou kouzelní. Lemuři jsou fakt fešáci a kočička taky. Já zítra jedu na výlet do zoo v Lipsku. Prý je krásné, tak jsem zvědavá. :-)
Libuše Křapová
Zuzko, moc hezké :-) Ta kočka mi připomněla tu mou Bětu, jak nosí myši Ferdovi :-)
Hana Rypáčková
Dala bych zase někdy zoologickou......Paráda..
Alena Tollarová
Lemuři jsou roztomilí a jejich krmení jsem nikdy neviděla. Zato krmení tygra ano a to je o něčem jiném, jde z něj strach. A dodnes cítím to tahání za větev žirafou, kterou jsem krmila (Zážitek roku 2015-Krmení žiraf). Mám ještě v šuplíku vstupenku do zoo, kterou mi dala Elena, měla bych vyrazit! Nakopla jsi mě, bezva.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.