Cesta do Bartošovic v Orlických horách
Foto: autor

Cesta do Bartošovic v Orlických horách

22. 7. 2019

Sliboval jsem čtenářům i60 vyprávění o tom jak dopadl náš výlet s přítelkyní do Orlických hor, který jsem vám před časem nabízel. Opravdu jsme cestovali po stopách mých dětských prázdnin. Vše popisuji ve své knize "Sirotek".

Nejvíce nás překvapila neskutečná proměna obce NERATOV, kterou jsem jako dítě pamatoval jak "mrtvou a neosídlenou".  Přikládám foto výsledku mimořádné rekonstrukce místního kostela s prosklenou střechou. Vesnice po těch letech žije plnohodnotným životem včetně restaurace, která funguje v režii postižených osob z "Domova Albertina".

V obci funguje i malý pivovar, který nabízí vlastní pivo značky PROROK. Počasí nám přálo a my jsme se vrátli plni krásných zážitků a vzpomínek.

 

cestování
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Člověka potěší, když vidí upravená místa, ke kterým má vztah. Kostek vypadá nádherně. Třeba se mi také poštěstí se tam dostat.
Alena Vávrová
Také se tam již nějaký čas chystám v rámci mé návštěvy u kamarádky v Dobrušce. Pokaždé vyrazíme někam jinam. Neratov je na řadě, je to úchvatné místo. Někdo od nás z íčka tam už byl a fotil ;-). Myslím, že Libuška H.
Daniela Řeřichová
Neratov je skutečný ZÁZRAK a mohou za něj lidé...
Jitka Hašková
Tam jsem kdysi byla a vím, že je tam hodně zajímavých upravených chalup. Ráda bych viděla více fotek.
Zuzana Pivcová
Také se ráda podívám do míst, kde jsem vyrůstala. A podobně jako Vás mě těší, když tam život alespoň trochu vzkvétá. Ráda bych viděla i další fotografie.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.