Cesta z města a zpátky
Foto: autorka

Cesta z města a zpátky

25. 7. 2019

Je sobota 20.7. 2019 a my se chystáme na cestu do mé rodné vesnice Vroutku k mé setře. Tedy ono je to úředně město, ale pro mě to bude pořád vesnice. Vždycky jezdíme na jaře nebo na podzim, poprvé za spoustu let podnikáme tuto cestu uprostřed léta. Pokaždé, když touhle trasou jedeme, nadávám na zabírání zemědělské půdy na stavbu továren. Počínaje výjezdem z Ústí nad Labem a konče za Podbořany, je jich docela dost.

O to větší bylo moje překvapení, když jsme jeli kolem polí s obilím, která tvořila s modrou oblohou a sem tam zelenou trávou krásnou směsici barev. Samozřejmě, že jsem neodolala a musela jsem fotit. Téměř všechny fotky jsou foceny za jízdy, protože jsme spěchali, jen na zpáteční cestě jsme se zastavili u slunečnicového pole.

Proto jsem zvolila výše uvedený název, je to zkrátka cesta z města a cesta do města. Sice jsem váhala, jestli to vůbec bude někoho zajímat, ale mám z těch fotek radost, tak to risknu.

Pohodové a pokud možno vlahé léto všem!

příroda
Hodnocení:
(5.1 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libuše Křapová
Hezké, Naďko :-)
Eva Mužíková
Nadičko, opět důkaz, že se umíš dívat kolem sebe. Ty bodláky a slunečnice jsou nádherné. A fotky z auta se Ti povedly, já bych je měla celé rozmazané.:))))
Dana Puchalská
Moc hezké vyprávění a skvělé fotky jako vždy.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.