Nová fotosoutěž: Reportáž
Turisté sledují orloj na Staroměstském náměstí

Nová fotosoutěž: Reportáž

7. 8. 2019

Žně, pouť, městská slavnost, vodní radovánky, loučení s prázdninami, srazy veteránů, sportování, ale třeba i kácení stromů, nehoda... Zachyťte svým fotoaparátem dění ve vašem městě či obci. Tématem nové fotosoutěže je "Reportáž".

Pravidla soutěže
Fotosoutěže se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři portálu i60.cz, kteří jsou registrováni pod vlastním jménem (profily s pseudonymy nebo s neúplnými jmény budou ze soutěže vyřazeny). Každý soutěžící musí do soutěže (najdete ji na tomto místě) vložit sérii tří snímků, zachycující vybranou událost ve městě či obci, ve které bydlí, nebo v jejich okolí (viz ukázka fotek pod článkem).

Snímky musí být o velikosti 500 - 2000 kB, přípustné jsou fotografie na šířku i na výšku. Podmínkou fotosoutěže jsou autorské fotografie, pořízené od začátku soutěže, tedy od 30. 7. 2019, přičemž u každého snímku musí být uvedeno datum pořízení snímku, název a popisek, co fotografie zachycují. Každý soutěžící může do soutěže vložit dvě série reportážních fotografií po třech snímcích. Jedna série musí obsahovat vždy tři fotografie.

Čtenáři mají možnost dávat jednotlivým snímkům svůj hlas, každý čtenář má k dispozici celkem 20 hlasů, na jeden snímek může hlasující použít až pět hlasů. Tyto hlasy jsou však orientační a nemají vliv na výsledek soutěže.

Soutěž potrvá do 31. října 2019. Redakce bude posuzovat originalitu i technické zpracování vždy celé série reportážních snímků. Tři autory nejzajímavějších reportážních fotografií vyhlásíme v neděli 3. listopadu 2019. Vítězové, kteří musí mít ve svém registračním formuláři uvedenu adresu, obdrží cestovní tašky přes rameno Deuter Escape.

taška.png

 

Fotosoutěž najdete na tomto místě.

fotosoutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.1 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Pavel Maleček
Tak při vkládání foto, jsem omylem zaslal jedno foto 2x, ale tak se zase necháme překvapit, budeme se móc těšit.
Marie Měchurová
Už jsem natěšená. Mám několik nápadů. V našem městě se pořád něco děje....
Eva Mužíková
Narazila jsem na problém. U prvního snímku se mi neobjevil celý text... Psala jsem, že jsem objevila kousek od lesa hořící ohniště a zavolala hasiče... Bez toho nebude asi jasné, o co šlo:(((( ????
Hana Práglová
Zase se máme nač těšit
Lenka Hudečková
prima výzva - pro výborné fotografy :-)
Mirek Hahn
To je nelehké.... Reportáž je královskou kategorií fotografování.
Jaroslava Handlová
Zajímavý nápad! Těším se na akce i reportáže.
Květuše Pinkasová
Těším se na všechny zajímavé reportáže. Jsem Vaše fanynka a budu hlasovat!
Libor Farský
Bezva nápad !
Anna Čípová
Akce budou, jen aby bylo dobré světlo.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%