Příběh na 50 slov: Pohled z okna
Ilustrační foto: pixabay.com

Příběh na 50 slov: Pohled z okna

8. 8. 2019

Podívala se z okna. Zase tam stál. Díval se jejím směrem. Vysoký rozložitý, pevný jako skála. Krásný v každé době. Záviděla mu. Chtěla by znát jeho myšlenky, jeho příběh, jeho budoucnost. Chtěla by ji sdílet s ním. Šla pomalu do jeho stínu jako do ráje. Jen říci, myslet, okusit. Ořešák.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.2 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Zuzano, u nás jsou kaštany napadené všechny. A obrana není. Je to smutný pohled.
Jana Šenbergerová
Ráda si povídám se vším živým, tedy i se stromy. Jednou mi vyrazila dech jejich odpověď na mou nevyslovenou otázku. Rve mi srdce, když vidím, jak se s nimi v dnešní době zachází. Nejenže si pod sebou podřezáváme pomyslnou větev, my se s jejich likvidací připravujeme o cenný zdroj kyslíku i vody. Žádný strom neroste tak daleko, aby se nás nedotkla jeho necitelná likvidace. Danuško, rozumím ti.
Zdenka Soukupová
Krásné, romantické. Taky mám ráda staré vzrostlé stromy. Jen je mi líto, že mi nikdy neřeknou nic z minulosti.
Zuzana Pivcová
Ořešák nikde v blízkosti není, ale zde v Týně jsou všechny stromy krásné, takové nedotčené, včetně kaštanů, které jinde zacházejí. Díky, Dano.
Dana Puchalská
Mám ráda posezení i jiné podobné "aktivity" mezi stromy. A ořešák jsme mívali kdysi na chalupě. Byla pod ním hezká lavička, která vyloženě lákala k posezení a sladkému lelkování. Bylo to moc krásné. Stejně jako tenhle článek.
Marie Doušová
Moje babička vždy říkala, " objímej stromy, je v nich síla". Ano jsou krásné,některé stoleté a obdivuhodné. Miluji stromy a jsem ráda , že je jich ještě hodně ,kde se dají obdivovat.
Jitka Hašková
Krásné. Minulou sobotu jsem okusila odpoledne sezení pod ořešákem, bylo to lepší než v altánu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.