Tuniky a košile sluší v každém věku
Ilustrační foto: ingimage.com a pinterest.com

Tuniky a košile sluší v každém věku

16. 8. 2019

Žena, která má v šatníku jednoduché tuniky a košile, zpravidla nikdy neříká, že nemá co na sebe.

A také si nestěžuje, že je příliš horko a proto neví, co si obléknout. Jednoduchá tunika se totiž dá v teplých měsících nosit do města i do přírody.

Dá se kombinovat s džínami či plátěnými kalhotami, ale také kalhotami elegantními. Dají se k ní vzít kalhoty krátké a vyrazit do přírody. Totéž, co o tunice se dá říct o jednoduché košili pánského střihu. Jsou to zpravidla kousky, které jejich majitelka nejvíce vynosí a ještě nikdy nevyšly z módy.

Naopak, znovu a znovu se potvrzuje, že ženy, které v létě nosí jednoduché košile či tuniky a plátěné kalhoty, vypadají velmi často moderněji a mladistvěji než ty, které tráví vedro v různých šatech, podivně střižených halenkách a sukních. Příznivkyně rafinovanějších modelů namítnou, že taková obyčejná košile či tunika je v podstatě nuda.

Pro někoho může být, pro někoho je však tím nejsofistikovanějším kusem oděvu. Jednoduchost, nadčasovost, střih, který zakryje nedostatky a navíc pohodlnost. To je to, co vyznavačky takového stylu oblékání zpravidla vyzdvihují.

Tak tady je malá inspirace, ukázka, že tento styl oblékání sluší zejména ženám středního a vyššího věku.

móda
Hodnocení:
(4.7 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Doušová
Ženám na fotkách to velice sluší,možná je to také tím ,že to nejsou ženy malého vzrůstu. Když volým tuniku ,nebo volnou košily přes kalhoty, tak většinou mám vyšší botky,abych nebyla jak malá koule.Jinak na věku určitě nezáleží.
Miluše Hasenohrlová
Tuniky nosím velice ráda i když jsem menšího vzrůstu :-).Určitě bych si vybrala z těchto modelů.
Elena Valeriánová
Těm ženám na fotkách by slušel i pytel od brambor. Ale se zněním článku souhlasím.
Marcela Pivcová
To je přesně móda, která se mi líbí a myslím, že ji mohou klidně nosit i štíhlé až hubené ženy (alespoň já bych tuniku zvolila raději než přiléhavé tričko).
Alena Várošová
Tuniky sluší především pološtíhlým a sinějším ženám. Na štíhlých se mi moc nelíbí.Sama mám ve svém šatníku pěknou řádku tunik i když mám ráda módu upnutější,jak volnou.Hezký večer v tunikách a košilích.Jitko Haš.Tobě tento styl opravdu sluší.
Jitka Hašková
Halenky košilového střihu s dlouhým rukávem jsou moje nejoblíbenější.
Margita Melegova
Opravdu hezke a nositelne.
Dana Puchalská
Moc hezká inspirace. Děkuju.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.