Blog novomanželky: Tajná svatba 8.
Z našeho archivu 2016

Blog novomanželky: Tajná svatba 8.

10. 9. 2019

Pššttt, já se chci tajně vdát, ale povím vám, to utajování je fuška! Na jarních prázdninách jsem tu měla vnučku a šly jsme spolu ke kadeřnici. Ta samozřejmě už o plánované veselce dávno věděla a chtěla se jen ubezpečit, kdy že ta událost je, tak se normálka zeptala, kdy ta svatba bude. A já nahlas před vnučkou musela zalhat, že až naprší a uschne, a mohla jsem si oko vymrkat, jak jsem se snažila kadeřnici umlčet. Pak v nestřeženém okamžiku jsem prosila, ať před vnučkou o svatbě nemluví, že je to pro rodinu tajné, uffff.

Zrovna tak jdu s vnoučátky o letních prázdninách a potkáme jednu známou, která se taky domáhala přesného datumu, naštěstí i zde se mi to podařilo zahrát do autu. To jsem si na sebe upletla bič! Kadeřnice chce, ať si nestříhám vlasy, ať si je do svatby nechám trochu narůst, aby se z toho dalo něco vytvořit. A přijede dcera a diví se, že mám nějaké delší vlasy a já málem prozradím, že to kvůli svatbě...no zarazila jsem se uprostřed věty, že kvůli tomu, že se chodím stříhat k učnicím a před prázdninami jsem to nestihla, tak až po prázdninách. No ještěže dcera nechtěla vzít nůžky a ostříhat mne sama.

Pak tu zase máme na prázdninách vnoučka, a když si pro něj přijede maminka - moje druhá dcera, na nádraží potkáme známou a taky mne vítá slovy: Tak nevím, už jsi vdaná, nebo to teprve bude? Taky tikám okem jak budík a nenápadně se přitočím, že pššššttt, pro rodinu tajné. Naštěstí dcera je natolik zaměstnaná vítáním se se synáčkem, že se utajení podařilo uchovat. Tak ještě pár týdnů tajností, snad se to neprovalí!

 

Svatby v seniorském věku moc časté nebývají. A proto jsme požádali Helenku, aby o svatbě, jejích přípravách, ale i nejrůznějších pocitech svých či svého nastávajícího, psala blog. Helenka souhlasila, a tak od dnešního dne sledujte její "Blog novomanželky".

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lenka Hudečková
Helčo, to je sranda, ale je fakt, že udržet něco v tajnosti více jak půl roku, asi dá hodně práce...
Helenka Vambleki
Hanko Ryp. asi špatně čteš, od prvního dílu píšu, že tajná je svatba pro rodinu, protože ti přijedou "jen" na oslavu našich pětašedesátin a netuší, že se bereme - proč taky, když už spolu 15 let chodíme a deset let spolu bydlíme :) :) :)
Libor Farský
S této fotografie přímo vyzařuje oboustranné Štěstí. Moc vám to přeji.
Hana Rypáčková
Pro koho to je vlastně tajemství?
Libor Farský
Helenko, kam jsi naplánovala svatební cestu? Co třeba do Brlohu, okres Český Krumlov?
Eva Mužíková
Jsem také zvědavá, jestli se to neprovalí.
Soňa Prachfeldová
:-)
Alena Vávrová
Tak ať se daří udržet vše "pod pokličkou" i nadále!
Helenka Vambleki
Pro Marii Doušovou a další pochybovače - dnes - 4 týdny před termínem se nám před rodinou ještě svatbu tajit daří. Je to jednodušší proto, že skoro nikdo z rodiny nebydlí v Bohumíně a nikdo z nich nechodí na íčko :) :-) :)
Věra Ježková
Helo, Zuzka to napsala moc hezky. A já si myslím, že nejhezčí na tobě bude tvůj šťastný úsměv. Třeba jako na úvodní fotce. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%