Bob. Účes pro každý věk
Ilustrační foto: pinterest.com

Bob. Účes pro každý věk

23. 9. 2019

Ten účes má legrační název, říká se mu bob. V podstatě však jde o jednoduše vyhlížející sestřih, který sedí ženám mladým, zralým i těm ve vysokém věku. Chce to jen kadeřnici, která ví, jak na něj.

Vypadá totiž jednoduše, ale základem je perfektní střih. Jedině tak poté jeho majitelka nebude mít starosti s úpravou. Podstatou je, že vzadu jsou vlasy krátké a vpředu delší. Působí mladistvě, sluší blondýnkám, brunetám a skvěle vypadá i na vlasech šedivým nebo lehce promelírovaných.

Trošku potíže by s ním mohly mít jen ženy s vlasy vlnitými, protože přece jen lépe vypadá na těch rovných. I když, spousta dam s vlasy přirozeně kudrnatými jej nosí a jsou spokojeny. Jedná se také pro vhodný účes pro dámy, které chtějí z dlouhých vlasů přejít na krátké a nemají odvahu k radikálnímu sestřihu. Takový bob může být zkušební mezifází. A když se neosvědčí, rychle dorůstá a za pár měsíců z něj může být klasické mikádo.

Každopádně je dobré vědět, že takový typ účesu existuje a tady je důkaz, že v jeho případě rozhodně neplatí nějaké omezování se věkem.

účesy vlasy
Hodnocení:
(5.2 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Danuše D'Engeli
Mně se líbí přirozenost, rozcuchanost. Ale každá žena má jistě svůj styl.
Eva Balúchová
Kamarádka ja na Boba ostříhaná a moc si to pochvaluje coby do úpravy.A moc jí to sluší.
Eva Mužíková
Nádhera, také by se mi líbil, ale za prvé mám jemné vlasy a za druhé mám jich málo. Takže u mne vede tupírovaní a lakování. Ale té práce co s tím mám:(((
Ilona Erika Kolář
Hezké, ale náročné na údržbu. Já po umytí nechám vlasy uschnout přirozeně, PAK rozcuchám se a je to. Takovýto účes jsem musela vždy po umytí hlavy fénovat.
Alena Várošová
Pěkné účesy.líbí se mi. Ještě,aby tak vydržel pořád,tak jak je to na fotkách.To je jako s nafoceným nádherným obečením a pak to objednáte a je to hadr.Takže zdání klame a přeji všem,aby vám ten účes který si zvolíte vypadal jak na fotografiích. Hezký den.
Zdenka Soukupová
Taky líbí. Něco podobného nosím už dlouho, ale že je to bob, to jsem se dozvěděla teprve teď.
Věra Ježková
Líbí.
Danka Rotyková
Moc hezké. Dneska jsem se nechala ostříhat nakrátko, škoda. Budu muset počkat akespoň 2 až 3 měsíce☺ .
Marie Doušová
Nosím něco podobného a je to dost praktické. Foto pěkné , inspirativní. Dík.
Alena Vávrová
Určitě si zase nechám na něj vlasy na zimu dorůst.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.