Nová soutěž portálu i60: "Mých 30 let"
Ilustrační foto: ingimage.com

Nová soutěž portálu i60: "Mých 30 let"

10. 11. 2019

I když to zní neuvěřitelně, uplynulo již 30 let od událostí na Národní třídě, které odstartovaly následnou změnu politického režimu a celé společnosti. Jak jste prožili posledních třicet let vy? Napište svůj soutěžní příspěvek. Tři nejzajímavější odměníme knihou.

Uplynulých 30 let nepřineslo jen výrazné politické a hospodářské změny. Můžeme říci, že větší či menší měrou poznamenalo život každého z nás. V listopadu 1989 už měli mnozí z dnešních seniorů svou rodinu a zaměstnání, své životní zkušenosti. Jak se změnil váš život po roce 1989, co se za posledních 30 let u vás událo, jaké největší radosti či naopak strasti jste za posledních třicet let prožili? Napište svůj příběh a pošlete jej do naší nové soutěže "Mých 30 let".

Pravidla soutěže
Soutěže se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři portálu i60 (zaregistrovat se můžete zde). Každý čtenář může do soutěže vložit jeden příspěvek na téma "Mých 30 let". Soutěž potrvá do 30. listopadu 2019. V neděli 1. prosince redakce vyhlásí tři vítězné příspěvky, jejichž autorům pošle knižní ceny.

soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.9 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Měchurová
Já tuto možnost vítám. Za 30let se nám všem radikálně změnil život. Nemělo by se zapomínat a mělo by se připomínat. Nevím, co je na tom odporného ?
Ladislav Vesecký
Souhlasím s paní Mužíkovou. Už je to protivné, vlezlé a odporné.
Zuzana Pivcová
Myslím, že nemusí jít o to, psát průřez celými těmi 30 lety, protože to by v mnoha případech vyznívalo hodně podobně. A navíc by to asi opravdu byly dlouhé texty. Možná se spíš zaměřit na jednu výraznou skutečnost, která něčí život ovlivnila, změnila, zlepšila.... Ale to je jen můj pocit.
Mirek Hahn
Zkouším to nanečisto ale pořád jsem dlouhej......
Alena Tollarová
Tak co, kdo už nabrousil brk?
Eva Mužíková
Určitě budou všechny příspěvky zajímavé, já se nezapojím.... Otevřu v těchto dnech TV - 30 let, pustím rádio - 30 let, vystoupím z MHD na náměstí - 30 let , otevřu dnes íčko ...... asi to tak má být, ale já takovouto spontánnost nemám ráda -- jen můj názor.
Marie Ženatová
Na toto téma by se dal u mne snad napsat i román. Ale pokusím se to dát na jednu stránku, aby se to stihlo i přečíst... ?
Miluše Hasenohrlová
Jojo,bylo toho hodně,co se událo.Jelikož nejsem "psací typ",psát nebudu,ale moc se těším na příspěvky.Mirku máte pravdu,ani Já dlouhé články nečtu.
Jana Kollinová
Já vnímám zadání tak, že i jeden den může vystihnout mnohé. :-)
Ilona Erika Kolář
Třicet let do podoby jednoho čtivého článku, tak to tedy nevím.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.