Indie - dnešní
FOTO: autorka

Indie - dnešní

18. 11. 2019

Dnešní Indii vám nejlépe představí fotky. Kvalita není nic moc, ale fotit z jedoucího autobusu nebo při prohlídkách není také optimální. Snad vám to trochu atmosféru v Indii přiblíží. 

V Indii byly zrušeny kasty, ale stále jsou. Jsou velké rozdíly mezi lidmi. Chudí žijí na předměstích v chatrčích nebo jen pod stromy. Ve městech jsou stále krásné paláce, nebo velké domy se zahradami. Někteří mají jen staré kolo, ale na dálnicích jezdí drahá auta. Lidé vzdělaní už nemají tolik dětí, jako bylo dříve. Jsou to hlavně ti, co studovali v Evropě a poznali jak se žije zde. Náš průvodce Devi, který studoval v Anglii a je z rodu maharadžů, má 1 dceru a o dalších dětech neuvažuje.

Jídlo v hotelích výborné, ale dost ostré, ale to já mám ráda. Hodně zeleninových jídel, po večeři vždy sladká tečka, zmrzlina a mini zákusky a  spousta ovocných salátů. Snídaně taktéž bohaté. Pitný režim v hotelích i v autobusu zdarma.

Ubytování v krásných hotelích, vždy nás vítali slovy Namasté a někde nám i dělali tečky mezi obočím. 

Velmi rádi se fotí, hlavně s cizinci, a nemusí to být blondýna. Vždy uctivě požádají. 

Je tam nepořádek, sice stále všude zametají, ale...

I tak se mi Indie moc líbila a to špatné jsem již další dny ani neviděla. 

 

cestování
Hodnocení:
(5.1 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Samcová
Majko, píšu až teď, ale moc s Pavlem děkujeme za Tvé vyprávění a úžasné fotky. Viděla jsi nesmírnou krásu, ale nafotila jsi i obyčejný život a ukázala nám Indii tak, jaká je. Jsi skvělá cestovatelka a reportérka.
Marie Seitlová
Moc všem děkuji.
Alena Várošová
Maruško nádhera,Každá země má svá krásná zákoutí,chrámy a paláce. Dobře,že jsi svůj sen splnila,co jsi chtěla vidětjsi viděla a nad ostatním musíš přihmouřit oči.Vše má své pro a proti.Hezký večer a díky za přiblížení Indie.
Marie Kokotková
Majko,díky za fotdy!!!
Helenka Vambleki
Taky oceňuji, že jsi nám přiblížila Indii svým pohledem na všední život
Zuzana Pivcová
Za celé cestování s Tebou děkuji. Indie je se mnou občas v podobě některých ayurvédských přírodních prostředků a kosmetiky. :-D
Marie Seitlová
Děkuji za vaše příspěvky, byl to mumraj, Evi M. počítala jsem s tím. Ale ti lidé byli příjemní, usměvaví. Neměli jsme strach z nějaké kriminality. Prostě jsem si to užila, zažila a vzpomínat budu určitě ještě dlouho.
Libuše Křapová
Majko, já si všechny tři čláky přečetla až dnes. Dřív mi to prostě nevyšlo. Měla jsi moc krásný výlet,krásně jsi nám ho popsala a apřidala i nádherné fotky. teď vážně uvažuji, že se tam snad vydám taky :-) Nalákala jsi mne.
Naděžda Špásová
Majko, ********.
Věra Ježková
Majko, moc hezké. Díky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%