Bestseller, erotický román nebo komiks - jakou knihu letos koupit v Vánocům
Ilustrační foto: pixabay.com

Bestseller, erotický román nebo komiks - jakou knihu letos koupit v Vánocům

14. 11. 2019

Dárky na Vánoce jsou opět aktuální. Potěšte své blízké příběhy, ke kterým se mohou vracet - kupte jim knížku. Bude to pokračování úspěšného bestselleru, erotický román nebo jedna z nejnovějších filmových publikací?  

PRO ZAPÁLENÉ FILMOVÉ FANOUŠKY
Ian Nathan: Stephen King ve filmu
Pokud máte ve svém okolí fanouška mistra hororu Stephena Kinga, pak je tato souhrnná publikace, která komplexně mapuje veškerou filmografii vzniklou na základě Kingova díla, to pravé. Od nejstarších snímku po stále chystané, zákulisní informace i vznik knižních adaptací, které natáčení předcházely – to vše najdete v designově zpracované publikaci, která vám odhalí charakteristický rukopis jednoho z nejúspěšnějších autorů současnosti. Cena: 699 Kč.

Tom Shone: Tarantino – retrospektiva
Veleúspěšná retrospektiva celosvětově oblíbeného režiséra vychází téměř po roce v novém zpracování aktualizovaném o poslední Tarantinův film Tenkrát v Hollywoodu. Dočtěte se krok po kroku, jak začínala režisérova kariéra, jak filmy vznikaly a čím si jeho tvorba získala miliony diváků po celém světě. Každý jeden snímek najdete dopodrobna rozebraný na několika stránkách a společně s fotografickým materiálem si ze čtení odnesete zážitek, na který se nezapomíná! Titul stojí 799 Kč.

PRO PÁNSKÉ ČTENÁŘE
Lasse Holm: Vikingové – Nájezdy synů
Vikingové se vrací na knižní pulty. Lasse Holm je tu zpět s druhým dílem trilogie o Rolfu Rapkæftovi a výpravách Lodbrokových synů z raných dob Vikingů, tentokrát s podtitulem Nájezdy synů. Přeneste se do období jara roku 868 a prožijte autentické vikingské dobrodružství. I nejnovější pokračování úspěšného historického románu nabízí velké množství detailů. Díky přesvědčivému líčení nájezdů, rabování i charakteristice postav tak vykresluje věrohodný obraz vikingské kultury. Cena 399 Kč.

George R. R. Martin: Střet králů
Sada komiksů Her o trůny dokazuje, že „Píseň ledu a ohně“ umí okouzlit v jakékoliv formě. Autor bestsellerů New York Times, Landry Q. Walker, a ilustrátor Mel Rubi představují další řadu založenou na druhém díle slavné ságy. Mírumilovné období plné hojnosti, které trvalo dlouhých deset let, se blíží ke konci a drsná zima už čeká za rohem. Dva velcí vůdci jsou po smrti a v zemi vládne chaos. Železný trůn trpělivě čeká na svého panovníka. Uchází se o něj vládci Sedmi království, kteří jsou připraveni se ho zmocnit za každou cenu. Ledovou zemi tak čeká nelítostná válečná vřava. Cena 499 Kč.

PRO SLEČNY A DÁMY
Diana Gabaldon: Paměť kostí
Oblíbená série Cizinka se dočkala sedmého pokračování. Nezkrotný rebel a jakobita Jamie Fraser ví o americké revoluci tři věci. Zaprvé: Američané vyhrají. Zadruhé: být na vítězné straně ještě neznamená, že přežijete, a zatřetí: lepší zemřít než se postavit svému nelegitimnímu synovi. Claira Randall také předvídá vítězství Američanů, ale určitě to nebude za nízkou cenu. Díky úžasnému vylíčení historických postav je Paměť kostí vzrušujícím mistrovským dílem plným fantazie, pochopení, dobrodružství – dílem, které ve vás zůstane ještě dlouho po dočtení. Cena 599 Kč.

Paulina Świst: Komisař
Prokurátor, nejžhavější polský literární debut roku 2017, se dočkal svého pokračování. Zuzanna Kadziewiczová žije ve světě jako odtrženém od reality. Její otec, úspěšný podnikatel, ji udržuje finančně zajištěnou a ona se tak může věnovat tomu, co má ráda – pomoci dětem. V této idylce chybí už jen ideální muž, avšak jen do doby, než se objeví vzdělaný, atraktivní, mužný, dobře vychovaný a bohatý Radosław. Jenže nic není tak dokonalé, jak se může na první pohled zdát. Ukazuje se, že Zuzanna je pro svého vysněného muže jen pouhou loutkou. Radosław pracuje totiž jako komisař a specialista na tajné akce a Zuzanna mu má posloužit jako prostředník k tomu, aby pronikl do nekalých kšeftů jejího otce. Cena 349 Kč.

PRO NEJMENŠÍ
Lisa Aisato: Luna a ryba
Bohatě ilustrovaná kniha zavede nejmenší čtenáře do snového světa malé holčičky. Milý příběh o ztracené rybě, která potřebuje pomoct s návratem domů doplňují podmanivé celostránkové ilustrace. Netradičně pojatý příběh očima nezkažené dětské duše zaujme jak malé, tak i velké čtenáře, ve kterých zanechá laskavý dotek dětského světa. Cena 249 Kč.

Dr. Seuss: Kocour v klobouku
Nemůžete své děti při deštivém dni zaměstnat? Kocour v klobouku zachrání nejedno nudné odpoledne. Vaše dítko nejen zabaví, ale také poučí. Seznamte se Rybičkou, Jedničkou nebo Dvojkou – postavami, které se stanou skvělými pomocníky při samostatném čtení. Kniha obsahuje jednoduchá slova, která prvňák či druhá zvládne přečíst sám. Díky tomu buduje kuráž pro pokročilejší čtení. Kniha je dostatečně lehká na to, aby ji děti zvládly držet samy, ale ani vy se při předčítání nudit nebudete. Nechybí ani ilustrace, které poradí s významy složitějších slov. Knihu seženete v Knihy Dobrovský za 199 Kč.

knihy
Hodnocení:
(3.5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Tentokrát bych si nevybrala, ale pod stromečkem knihy určitě chybět nebudou.
Dana Puchalská
Na knihu kterou koupím po stromeček jsem zde nenarazila. Ale už mám 2 objednané a jedu si pro ně přímo do knihkupectví. A mám blízko bydliště 1 super antikvariát a tam pokaždé seženu netušené poklady.
Jindra Hubačová
Též bych si nevybrala. Nyní jsem zakoupila 4 knihy od Aleny Mornštejnové a 1 od spisovatelky Monyové. Všechny jsou bestsellery, tak se těším, ale musím mít čas a toho zatím moc nemám.
Hana Rypáčková
Nevybrala bych si, ale knihy na Vánoce kupuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.