Láska v říši zvířat
ilustrační foto: pixabay.com

Láska v říši zvířat

14. 11. 2019

Vážené íčkařky,
řada z vás má své psí nebo kočičí miláčky, či jiná zvířátka, jak je možné se z komentářů dočíst.  I já mám ráda zvířata, nejvíc mám ráda lvy, pumy, gepardy. Mám obdiv k nejjedovatějším hadům světa, gorilám a všeobecně miluji zvířecí mláďata. Ačkoliv mám silnou alergii na zvířecí srst všeobecně, nemohu zvířata chovat a závidím těm, kteří je mohou mít, řádně a s láskou se o ně starají. Závidím v dobrém, protože každé zvíře potřebuje  krom svých potřeb i lásku člověka, kterou bych určitě dokázala dát nějakému zvířeti, především psovi. Našla jsem ve svém PC fotky, které by v těchto listopadových, deštivých či sněhových dnech vás mohly rozzářit i potěšit.  Jsou posbírány snad z celého světa. Pokochejte se se mnou a mějte hezký den...

 

Můj příběh
Hodnocení:
(5.2 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Pani Hanko, moc jste mě potěšila, děkuji.
Zdenka Jírová
Jste moje " cílová skupina", Od malička musím mít nějaké zvíře. Kdysi jsem si směla koupit morče. Měla jsem z něho velkou radost. Pak jsem byla dlouho nemocná a maminka ho vrátila do Zverimexu, protože si myslela, že na něj mám alergii. Potom jsem si prosadila kotě a to dodržuji dodnes a to je mi 75 let.Bez kočiček bych nemohla být. Bydlím sama, tak mi dělá vzornou společnost. Svou lásku ke zvířatům a přírodě jsem přenesla na své dvě dcery a ony na své děti, Každá nějakého "miláčka" s chlupy má, i ve dvojím až trojím provedení.Je nám s nimi dobře. P. S. Dnes jsem byla krmit divoké kachny na zámeckém rybníce rozmočeným suchým chlebem, mají to rády, Chvíli jsem se dívala, jak svých kácháním přivolávají družky,byl jich tam houf. Sýkorky krmím na okně k veliké radosti mé kočky, která za záclonou mna ně jako :číhá: Naštěstí ji nevidí, tak se nemusí děsit.
Jaroslava Handlová
Krásné! Podobné fotky zvířecí lásky mne vždy zaujmou.
Marcela Pivcová
Paní Hano, i já patřím k velkým milovnicím zvířat - všeobecně - a s výčtem Vašich nejoblíbenějších souhlasím. Fotky jsou krásné, také se pokouším, především v ZOO, zvířata fotografovat - ale většinou s velmi malým úspěchem.
Naděžda Špásová
Hanko, jedna fotka hezčí, než druhá. U nás je láska ke zvířatům hmatatelná. 2 pejsci, králičí slečna, morče byla jednou mamčou, bezpočet rybyček a jeden kůň, ten je mimo být. A dcera s přítelem mají dva obrovské pavouky, obřího šneka a rybičky. Prostě zvěřinec.:-)
Eva Mužíková
Hanko, dobrý nápad, objevila jsem Tvé fotky a zpříjemnila jsem si dnešní podvečer..
Věra Ježková
Hani, děkuji za milé obrázky. Dnes mi přišly zvláště vhod. Gepardy miluju snad nejvíc. A co teprve geparďátka! Hady nemusím. Ačkoliv mi kdysi objevili alergii na kočky, na přítelovu kočičku alergická nejsem. Aniž ona na mne. :-)
Jana Šenbergerová
Pokochala jsem se a mám hezký den. Děkuji. :-)
Dana Puchalská
Moc hezké. Zvířata mám opravdu moc ráda, ale ani já nemohu mít ze zdravotních důvodů, doma žádného mazlíčka.
Zuzana Pivcová
Děkuji za hezké obrázky. Páni tvorstva by se v mnoha případech mohli trochu zastydět.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.