Ranní překvapení
Foto autorka

Ranní překvapení

18. 11. 2019

Je sobota 16.11.2019, trochu jsem si přispala, a když jsem se kolem deváté konečně vykopala z postele, nevěřila jsem svým očím. Po skoro týdenní bílé dece nad městem se ukázalo slunce. Nad horami bylo tmavo a mě zaujal ten kontrast. Ještě v pyžamu jsem vzala foťák a vyfotila jsem si jasné listopadové ráno. A protože se o své zážitky, byť úplně banální a všední, občas ráda podělím, posílám vám pár obyčejných fotek ze 4. patra panelového domu.

Není to nic světoborného, ani uvědomělého, ale mě to oslovilo, tak třeba to osloví i vás. Přeji všem hezké předvánoční dny.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Nadičko, to jsi tam musela stát hodně dlouho, nežli se tmavé nebe změnilo do krásné modré..vlastně co to píšu, byly to dvě oblohy vedle sebe to Tě tak zaujalo. Umíš se radovat a hlavně se s námi o krásné zážitky podělit.
Anna Potůčková
Nadi nebeskou modř mám ráda v každém ročním období. Škoda že nebyla, když jsme byly s Libuškou na chatě. Krásný pohled máš z balkonu!
Zuzana Pivcová
To je hezké, když má člověk z bytu takový výhled, a ne jako třeba já jen na protější panelák. Hory na obzoru (Krkonoše) jsem vídala jen v dětství v Lomnici.
Lenka Hudečková
Nadi, i u nás se v sobotu udělalo lépe než dny minulé. Ovšem včera zase mlha a déšt a dnes leje a leje.... Díky za Tvou fotoreportáž... .-)
Dana Puchalská
Naďo, modrá obloha v listopadu potěší a překvapí každého.
Jana Kollinová
Myslím si, že letošní podzim je příjemný.
Jitka Hašková
Také jsem měla podobné překvapení v sobotu ráno.
Marie Novotná
Modrá obloha vždycky potěší. Hlavně po ránu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.