Člověk a zvíře
FOTO: archiv autorky

Člověk a zvíře

1. 1. 2020

 Vážení íčkaři,

probudili jsme do roku 2020, který nás upoutá dvojkovým a nulovým tandemem. Bude opět po čtyřech letech rokem přestupným a sportovně založení se mohou těšit na letní OH.

Po jedné oslavě ke konci roku, kde slavili jen zaměstnanci ZOO,  se vypravil veterinář na řádnou inspekci zvířat a nestačil se divit. Všichni se nestačili divit, když uviděli fotky. Že by si zvířecí svěřenci udělali  také vlastní oslavu? Myslíte si, že podobnost zvířete a člověka je zcela náhodná nebo snad ne?

Vložila jsem pár snímků od veterináře pro pobavení všech, ale hlavně těch, kterým v tomto roce budou 366 dní zpříjemňovat jejich život zvířecí mazlíčci.

Nu, íčkaři, věřte, že s úsměvem jde vše líp, nic na světě není bez konce a nikdy nic není tak zlé, aby nebylo ještě hůř...
 
Pohodový celý rok, ze srdce 

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Gebauerová
Opravdu krásné,lepší než stálé diskuse o politice.
Hana Rypáčková
To tedy musela být v ZOO oslava.... Ještě, že tam nehořelo. Opic mi je moc lto.....
Hana Nováková
Děkuji za příspěvky, pro D.K. k Vašemu dotazu- nedisponuji relevantním info.
Jitka Chodorová
I já děkuji za potěšení z krásných fotek, i když nejste autor, vy jste nám je tady naservírovala, a tím nám udělala radost. Přeji krásný a zdravý rok 2020. Děkuji.
Jana Kollinová
Na pěkné fotografie flory i fauny se mohu dívat pořád. Zvířecí kousky, projevy lásky a obětavosti jsou mnohdy neuvěřitelné. Přiložené fotografie paní Hany to potvrzují. :-)
Soňa Prachfeldová
Roztomilé, krasne. Hanko Tobě, všem i zvířátkům jen to dobré.
Hana Práglová
Parádní obrázky.Děkuji.
Zuzana Pivcová
Děkuji za radost z fotek a přeji, Haničko, krásný nový rok a hodně zajímavých a přátelských článků.
Dana Kolářová
A kde to ten veterinář fotil, tady u nás?
Hana Nováková
Milá Elenko, bohužel, fotky jak v textu uvedeno jsou od veterináře, kdeže já!!! Já fotit neumím, ale dokáži ocenit a pochválit ty, kteří jsou na tom lépe. Protože fotit neumím, nedokážu posoudit světlo, stítn atd, zaujímají mě snímky, kteří íčkaři fotí srdcem, protože podle mě jsou ty nejkrásnější. Tak ať Vás nenapadne přestat fotit, byla by to škoda. Mějte pohodový rok a bystré oko...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.