Fotoreportáž: Prosincová sobota
Foto: autorka

Fotoreportáž: Prosincová sobota

16. 12. 2019

Je sobota 14.12.2019 a já se synem, dcerou a vnučkou jedeme navštívit moji sestru a kamarádku do rodného Vroutku. Důvodem není jen návštěva, ale hlavně vánoční cukroví a ještě pár drobností, které každý rok obě dostávají. Už když jsme vyjeli z Ústí, bylo jasné, že se nebude jednat o nějaké kochání prosincovou přírodou. Celou cestu nám lilo jako z konve, takže jsem si říkala, že foťák se mnou jede zbytečně. Ale člověk míní, matička příroda mění.

Když jsme odjížděli po druhé hodině od kamarádky, se slunce jako zázrakem rozsvítilo a spolu s mraky vytvořilo krásné obrázky. Zastavili jsme se ještě na hřbitově, kde to fičelo fakt hodně, ale moje srdce fotografa amatéra zaplesalo a foťák se konečně dostal ke slovu. Pobíhala jsem kolem hřbitova a fotila, dokonce se přidala i vnučka Anička.

Většina fotek je focena za jízdy, protože syn, řidič z povolání, mi odmítal zastavit. Cestou jsme stavěli ještě v Žatci, kde se mi v Zooshopu podařilo, samozřejmě s dovolením, vyfotit  nějaká  zvířátka a ptáčky, kteří si o to sami řekli. Byli opravdu hluční. Bohužel se rychle stmívalo, takže poslední snímek je od Kauflandu v Žatci.

Zvu vás na prohlídku přírody prosincového odpoledne, týden a pár dní před vánocemi. Přeji všem krásné vánoce a do roku 2020 štěstí, pohodu a hlavně zdraví.

cestování
Hodnocení:
(5.1 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Hašková
Díky za krásnou procházku.
Blanka Macháčková
Krásně vybarvená podzimní zima. Hezké fotky jako obvykle.
Marie Seitlová
Nadi moc pěkné fotky, projela jsem se krajem, který vůbec neznám. Díky.
Naděžda Špásová
Moc děkuji za slova chvály. :-)
Soňa Prachfeldová
Naděnko v naprostém pohodlí z auto a jak hezké .
Lenka Hudečková
nadi, moc pěkné, naše sobota stejného data se nesla ve znamení sněhové vánoce a hromady sněhu všude, než odpoledne začalo pršet a sníh se měnil ve vodu... A to jsme cca o 50 km dále..
Miluše Hasenohrlová
Nadi, pěkné fotky z míst,kde to dobře znám. :-)
Helena Votíková
Žasnu kolik odstínů modře je na tvých fotkách. Nádhera. Když fotím z auta vždycky mám nějaký ten odraz nebo alespoň ťupku. Jsi šikulka. A dík za pokoukáníčko.
Zuzana Pivcová
Jeden z Tvých klasických výletů a moc hezké fotky, které dovedou potěšit i člověka, který ten kraj nezná.
Eva Mužíková
Nadi, vaše auto musí mít opravdu čistá okna, fotky máš suprové.. Břízy, plot u silnice, tsunami....zkrátka umíš...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.