Příběh na 50 slov: Dobrý nový rok
FOTO: autorka

Příběh na 50 slov: Dobrý nový rok

28. 12. 2019

Přála bych si, aby nový rok byl dobrý. Pro mne, pro mé nejbližší, pro přátele i pro vás ostatní. Štěstí je vždy přechodná záležitost, netrvá dlouho. Samozřejmě by od něj bylo hezké, kdyby nás občas mile překvapilo, dovolilo nám, abychom si ho prožili. Ale bude-li to rok dobrý, budu šťastná.

 

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
I já myslím a věřím už teď novému roku , že k nám bude dobrým, tolik přání to přece neodmítne. Věrko přeji vše dobré, ať se ti daří v r. 2020 :-)
Zuzana Pivcová
Věřím, že dobrý bude. Nezáleží na tom, že si to přeješ "jen" 50 slovy. :-D Díky.
Hana Rypáčková
Hezký nový rok.
Eva Mužíková
Krátké a výstižně, děkuji.
Anna Potůčková
Přeji nejen Tobě ale všem at ten rok 2020 je ne dobrý (to je za 3) ale vynikající, což je za 1. A když prospěje s vyznamenáním, tak by to byla úplná paráda!
Hana Nováková
Věrko, i Vám přeji přeji, aby nový rok byl takový, jaký je ve Vašich představách, aby zdraví, pohoda, štěstí a láska Vás a Vaše nejbližší provázely na Vaší životní cestě.
Naděžda Špásová
Věrko, přeji ti do nového roku štěstí, pohodu a hlavně zdraví. Jsou věci, které neovlivníme, ale určitě bude záležet i na každém z nás, jaký ten rok bude. Držím nám všem palce.
Jitka Hašková
Věrko, krásné, díky.
Jan Zelenka
Já se takto úsporně a zároveň výstižně vyjadřovat neumím. Ale v každém případě přeji jak tobě, tak i všem íčkařům pohodovou silvestrovskou oslavu a Nový rok takový, jaký si ho bude každý přát.
Jana Šenbergerová
Věrko, také si přeji dobrý rok nejen pro sebe, ale pro nás všechny. Jaké si to uděláme, takové to budeme mít. Mějme při tom na mysli, že i ze špatných okolností se dá získat něco dobrého. Dík za tvých padesát slov. Moc ráda k nim teď připojuji těch svých padesát.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.