Móda pro šedesátnice. Tady je jejich ikona
FOTO: Instagram

Móda pro šedesátnice. Tady je jejich ikona

11. 1. 2020

Jmenuje se Margarita Argüelles a ve svém rodném Španělsku je velmi známá. Udává totiž styl. Sází na jednoduchou dostupnou módu z velkých obchodních řetězců a ukazuje, jak ji kombinovat. A také potvrzuje, že i po padesátce se žena může stát módní hvězdou na sociálních sítích.

Její účes je jednoduchý a léta ho nemění. Stejný je její styl oblékání. Pohodlné nízké boty, baleríny nebo mokasíny. Kalhoty velmi často končí nad kotníkem, takže celkově oblečení nepůsobí usedle. Nebojí se pestrých barev.

Velmi často jednoduché oblečení kombinuje s výraznými šátky, šálami, taškami. Její boty jsou sice pohodlné, ale působí elegantně a velmi často jsou v pestrých barvách. Výsledek? Styl, který sluší naprosté většině dam středního a vyššího věku, těm hubeným stejně jako baculatým. Kdo se ho naučí, zpravidla je pokaždé velmi dobře oblečen, aniž  by do módy investoval hromady peněz a jeho šatník překypoval zbytečnostmi.

Margarita Argüelles je mámou Pauly Argüelles, která je ve Španělsku hodně sledována na sociálních sítích. I ona udává styl, módu, mladé ženy ji rády sledují a inspirují se jí. A právě ta má na svědomí to, že přiměla k zveřejňování fotek i svou mámu. Ta se prý zpočátku trochu zdráhala, ale pak ji to začalo bavit.

Nyní patří ve své zemi k nejsledovanějším módním ikonám a jejími fanynkami jsou samozřejmě zralé ženy. Ty, které donedávna říkaly: Módní byznys na nás kašle, oblečení je jen pro mladé, o starší dámy se výrobci módy nezajímají. Margarita jim ukazuje, že dobře a vkusně je možné se obléknout v normálních módních řetězcích a na věku přitom vůbec nezáleží.

móda
Hodnocení:
(4.5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Modely jsou to hezké, ale mně už je přes 70 let, postavu už dávno nemám jako ta modelka. V chladných dnech nosím kalhoty, v létě mám několik dlouhých vzdušných sukní a k tomu lehké tričko. Bohužel, již asi 3. rok sháním kalhoty, které nekopírují trubku od topení. Nejsou. Dokonce jsem si musela přešít i své kalhoty, protože jsem zhubla a byly mi veliké. Nové si nemohu koupit, nejsou. Nemám přehnané nároky, chci jen rovné nohavice s obvyklou šíří 20 cm. Musím počkat na změnu módy , snad se dožiji.
Mirka Šulcová
Spousta lidí se tu vymlouvá na cenu, ale myslím že dost slušivých (pro všechny generace) a často i luxusních kousků se dá koupit v sekáči za pár kaček. Jenom se to musí trochu umět nakombinovat. A i v 60ti může být skoro každá ,,čupr babka" :)
Jindřiška Sáblíková
Musím mít halenu přes boky, jsem tvarem jablíčko, takže pásky, haleny v kalhotech nepřipadají v úvahu. Nízké boty nenosím, potřebuji nutně podpateček minim. 2cm. Výjimku tvoří botasky ale i u nich aspoň 1cm. Dívám se zde na oblečení a říkám si nic moc, žádná novinka, toto oblečení vídám dnes a denněi nosím dnes a denně. Pouze něco delšího na krk, toho by mohlo být více, to ženy ani já nenosíme. Jsme prostě zvyklé na zlato..:-)
Lenka Kočandrlová
Jestli je něco,co nenosím,tak jsou to baleríny! Nedělají hezkou nohu,tím,že jsou placaté,se v tom špatně chodí.Musím mít určitý podpatek, nebo platformu,jinak bych bolestí nedošla nikam. No a je jasné,že štíhlým se to předvádí v modelu! Ale co dělat,když tu to sádlo navíc je,kam to schovat?? A sukně nebo šaty: nosila bych,ale tím,že se mi šoupou stehna,tak bych brzy "došla"!
Eva Toufarová
Mně se modely líbí moc, jsou velmi inspirativní. Ráda podobné budu zkoušet.
Alena Várošová
Slušové modely opravdu pro moc štíhlé až hubené ženy. Proč ne?Lepší vypadá žena pokud má 2 ,3 i 5 kg navíc,jak nějaká ikona,držící diety.
Marie Doušová
Pěkné fotky ,ale této postavě sluší skoro vše. Chybí mi sukně a šaty pro inspiraci. Dnes opravdu nosíme hodně kalhoty.
Soňa Prachfeldová
Slušivé a při štíhlé postavě dvojnásob. Ale šaty a sukně více postrádám i v běžném životě. Ženy se napasuji do kalhot i v horkých dnech.
Jarmila Janoušová
Moc pěkné modely, při její štíhlé postavě si může dovolit cokoliv.
Hana Rypáčková
Líbí se mi všechno, ač nerada, shodila jsem dvě kila, ale blůzy do kalhot a sukně stejně nezvládnu. Připadám si jako kojná. Ale zezadu liceum, zepředu muzeum nemusim. Trochu na věku přece jen záleží.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.