Fotoreportáž: Kontrasty
Foto autorka

Fotoreportáž: Kontrasty

2. 2. 2020

Je 31.1.2020 a jen tak mimochodem jsem se podívala z okna a byla jsem jak u vytržení. To, co namalovala příroda na nebi, se nedalo nevyfotit, i když případní kritici na tom třeba najdou chyby. Je mi to jedno, jde mi o barvy, které nebe vymalovalo při západu slunce nad Střížákem a Krušnými horami. Přidala jsem ještě pár fotek, abyste mohli porovnat nebe z 21.1.2020, kdy vše bíle jiskřilo.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslava Handlová
Taky jsem tu paletu sledovala jen za oknem - ale stálo to za to!!! Těmi přidanými fotkami jsi nám Naďo pěkně připomněla, jak byl leden vrtošivý.
Lenka Hudečková
Ano, ano, ráno mrazíky, odpoledne úžasné západy slunce, to byl leden.
Naděžda Špásová
Děkuji za slova chvály, mám radost, když můžu něčím potěšit. Marcelko P., šlo by to bez té paní? Byla bych moc ráda. Díky
Marcela Pivcová
Paní Naďo, pro Vaše fotky mám jen slova obdivu. Když mně se podaří něco neobvykle barevného vidět na nebi a mám nablízku foťák, začnu "lovit" záběry a doufat, že mi také vyjde něco takhle krásného. Výsledek mého pokusu pak bohužel ihned vymažu.
Alena Vávrová
Také mne scenérie večerní i ranní barevné oblohy fascinuje. Ale v poslední době se mi sice dařilo vidět, nikoliv však fotit. Natož z okna. Máš štěstí ;-)) .
Soňa Prachfeldová
Úžasná obloha, ty barvy na nebi mě vždy a znova přivádějí v úžas.
Zuzana Pivcová
V průzoru mezi dvěma protějšími paneláky toho vidím (naopak z východu slunce) skutečně málo. Ta krásná barevná obloha mi trochu připomíná jedinečné západy slunce při pohledu z našeho dvorku v Týně nad Vltavou. Moc hezké, Naďo, a to se řekne pohled z okna.
Jana Šenbergerová
Nebe je úžasné jeviště.
Jarmila Komberec Jakubcová
Naďo nádherné nebe. Moc se ti fotky povedly.
Elena Valeriánová
Příroda je mocná čarodějka a kdo se umí dívat, má vyhráno. I u nás bylo takové nebeské divadlo v ten samý den. Já ale nefotila. Tak příště.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...