Průzkumy na témata: seniorské bydlení a řetězové e-maily
Ilustrační foto: ingimage.com

Průzkumy na témata: seniorské bydlení a řetězové e-maily

8. 2. 2020

Jak jste spokojeni se svým bydlením a službami ve svém městě či obci? Připravujete si svůj byt na stáří? Zvažujete, že se přestěhujete do menšího bytu? Dostáváte řetězové e-maily? Reagujete na ně? Zúčastněte se našich průzkumů.

Po čase se na vás obracíme s žádostí o vyplnění dotazníku, týkajícího se bydlení seniorů. Průzkum obsahuje celkem 16 otázek, které se zaměřují na kvalitu bydlení - velikost bytu, nákladů na bydlení a kvalitu služeb v místě bydliště. Anketu najdete na tomto místě.

Dostáváte řetězové e-maily?
Druhá anketa se týká řetězových emailů. Průzkum připravil student gymnázia v Litomyšli Miroslav Harant, který nás požádal o podporu u našich čtenářů. Výsledky průzkumu použije student jako podklad pro zpracování seminární práce na téma "Analýza řetězových e-mailů a hoaxů, a jejich šíření mezi seniory." Tuto anketu najdete na tomto místě.

Oba průzkumy jsou anonymní a zaberou maximálně 5 minut. Děkujeme, že se průzkumů zúčastníte!

anketa bydlení
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Také jsem se přiznala, že trávíme na chatě týden, ačkoliv žádnou nemáme :(
Jana Duffková
V poslední anketě o bydlení jsou 2 očividné a dost hloupé chyby: 1) u otázky o nově zakoupených věcech do domácnosti je možné zaškrtnout jen 1 objekt, ačkoli v záhlaví otázky tvrdíte, že je možné zvolit více objektů; 2) poslední otázka se musí (jako trychtýř) týkat jen těch, kteří chatu vlastní, nebo je třeba doplnit variantu odpovědi "netýká se mě" (musela jsem odpovědět, že na chatě trávím týden, ačkoli ji už nevlastníme, což je poněkud nesmyslné) - sestavit smysluplnou anketu není zase až tak jednoduché
Jan Raška
U otázky číslo 7 jsme přidali odpověď NIC. Omlouváme se za nedopatření, domnívali jsme se, že když se nic nenapíše, půjde anketa dál. Teď už by to mělo být v pořádku.
Zuzana Pivcová
Jsem také z těch, které otázka č. 7 nepustí dál. Prostě jsem si něco koupit musela a basta.
Eva Stoklasová
Souhlasím s p. A.Dudkovou. Také jsem skončila u č. 7
Anna Dudková
Tak jsem chtěla vyplnit dotazník, ale jelikož jsme si během tří let do domácnosti nic z uvedeného nepořídili, neměla jsem co zaškrtnout a dotazník mě dál nepustil. Tudíž usuzuji, že těžko bude odrážet realitu, když tu není na výběr nulový nákup. Co je v otázkách dál už se nedovím.
Lenka Kočandrlová
Chtělo by to opravit ty číslice v dotazníku o bydlení!
Marie Doušová
Dostám řetězové e-maily.
Dana Puchalská
Vyplnila a odeslala.
Věra Ježková
Dotazník 1: Otázka 7: Uvádí, že odpověď nemusí být žádná. Když neodpovím, neb jsem si nic nepořídila, je po mně odpověď vyžadována. Otázka 16: Chalupu nevlastním a musím odpovědět, kolik času na ní trávím. Závěr: Nevím, zda byly moje odpovědi přijaty, jestliže jsem se neregistrovala mailem k další účasti. Asi ne. Dotazník 2: OK.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.