Letos poprvé Do stovky
Foto: autorka

Letos poprvé Do stovky

12. 2. 2020

Na první letošní výšlap Do stovky jsem se vypravila do Stromovky. Je to taková moje vycházková jistota. Pěšky do ní dojdu za necelou půlhodinu a neomrzí se mi asi nikdy. Pokaždé nabídne spoustu krásných míst na dívání i fotografování. A nemusí ani jarně pučet, letně se zelenat či podzimně zlatět. Půvabná je i v únoru, jemuž leden nepředal ani trochu sněhu. Fotografiemi jsem zdokumentovala cestu od našeho domu – ta malá škola je téměř naproti – až do Stromovky. Potěší mne, když se projdete se mnou.

 

Soutěž Do stovky
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Ráda jsem s Tebou Tvoji vycházkovou jistotu prošla, i když se přiznám, že už se těším, až začne pučet a bude veseleji.
Helena Votíková
Stromovkou jsem chodívala do zaměstnání do Bubenče. Po ránu velice příjemné procházky. Věrko, dík za připomenutí.
Jitka Hašková
Věro, krásná procházka. Už jsem tam dlouho nebyla. i když je to moje oblíbená. Asi naposledy jsem tam byla blízko Šlechtovky před necelými dvěma roky a musela jsem volat kamarádce sanitku, protože ji postihla mrtvička.
Růžena Kuželková
Tak jak píše p.Hana - procházkou jsem prošla bez bolesti :-D
Naděžda Špásová
Věrko, procházka Stromovkou stojí vždycky zato. Párkrát jsem se tam taky prošla. Chodila jsem v Holešovicích na průmku. Fotky jsou super, ráda jsem se s tebou prošla. (◕ᴗ◕✿)
Zuzana Pivcová
Když jsem ještě pracovala v archivu na Ruzyni, často jsem z práce místo autobusem na Veleslavín a pak metrem jezdila z železniční stanice Praha-Ruzyně až na Masarykovo nádr., ale někdy jsem vystoupila už v Bubnech a šla pěšky na Vltavskou. Tu cestu mi připomněly některé Tvé fotky. Kolem Výstaviště to pochopitelně také znám, ale do Stromovky nechodím. Nevím, proč, ale netáhne mě, nějaká blokáda. :-D Podle fotek je to ideální místo na procházku. Příroda a přitom nikde až na okraji města. Díky.
Hana Nováková
Věrko, prošla jsem s vámi a děkuji, nohy mě nebolí a zase jsem se obohatila o krásnou přírodu, je vidno, že park se udržel přes vichřici a to je dobře.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.