S foťákem z Malovanky na Letnou aneb Můj první článek a první kilometry Do stovky
Foto: autorka

S foťákem z Malovanky na Letnou aneb Můj první článek a první kilometry Do stovky

17. 2. 2020

Portál i60 jsem poznala díky kamarádce Věře, která mi ho nadšeně popisovala. Delší čas jsem to tu jen okukovala a obdivovala fotky, články a básně. Před pár dny jsem se konečně odhodlala zaregistrovat. Mým velkým koníčkem je fotografování, proto mě zlákalo nejdříve Foto dne. S foťákem se ráda toulám přírodou i městem, takže další volbou bylo přihlášení do projektu Do stovky.

Na svou první trasu "Z Malovanky na Letnou" jsem nastoupila na tramvajové zastávce Malovanka. Prošla jsem nádvořím Strahovského kláštera a na vyhlídce pod ním jsem se přidala k turistům fotografujícím zdejší úžasné panorama. Pokračovala jsem pak příkrým Úvozem kolem domů s půvabnými domovními znameními a výhledy na Petřín a panorama Prahy. Na jeho konci jsem zabočila na malebné Radnické schody a vystoupala na Hradčanské náměstí. Hradem jsem jen proběhla a vydala se přes Chotkovy sady na Letnou. Svoji fotovýpravu jsem zakončila na dolním konci ulice Milady Horákové u tramvajové zastávky Strossmayerovo náměstí. Cestou jsem pořídila plno snímků. Pár vybraných vám nabízím jako ilustraci.

Soutěž Do stovky
Hodnocení:
(5.1 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Tak vítejte mezi námi. Své putování jste podrobně popsala, takže jsem se ve Vašich hezkých fotkách / nejsem z Prahy// dobře zorientovala. Jen tak dál.
Jan Zelenka
Vítejte na íčku, Martino. Jako bývalý dlouholetý Pražák musím ocenit krásné fotky, které mne vrátily o moc let zpátky, kdy jsme se ženou těmi místy rádi chodili. Váš článek vyvolal u mne až nostalgické vzpomínky.
Martina Růžičková
Moc děkuji za milé přivítání a povzbuzení :-)
Dana Puchalská
Moc hezký článek a ještě krásné fotky u něj. Co víc si přát.
Alena Tollarová
Vítej/te, Martino, do velké íčkařské rodiny. Vím, jak je je těžké odhodlat se napsat první příspěvek, ale časem to půjde samo a věřím, že budou přibývat. Ať se daří!
Anna Potůčková
Díky za procházkový článek a přiložené fotografie.
Věra Ježková
Martino, vítej. Jsem ráda, že jsi článek napsala. Fotky jsou u tebe krásnou samozřejmostí. Budu se těšit na tvé další příspěvky z cest a výletů. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.