"Náš mazlíček"
FOTO: autorka

"Náš mazlíček"

26. 2. 2020

Mazlíčků mám víc. Miluji zvířátka od mala, ale největší mazlíci jsou pro mne kočky. Měli jsme i psa, byl to mazel, a i když bych takového mazla brala, mám sedm kočiček a to je až dost.

Protože jsem už sama, kočičky mi dělají společnost, a tak si nemohu ani na samotu stěžovat. Povídám si s nimi a jako by mi rozuměly. Jsou tři kocouři a čtyři kočičky, tak je s nimi veselo. Měla jsem jednu bílou kočičku Nelinku a to byl pěkný divoch. Jak se rozdováděla, vyskočila na skříň a po hlavě sjela za skříní dolů. Jak v tobogánu. Bylo to legrační a ona se takhle bavila, lítala jako drak, i když už pak byla starší.

Pak najednou odešla a nahradily ji dvě černé holky. Když sedím u televize, všichni leží kolem mne a já je ráda pozoruji.

Soutěž - Mazlíčci
Hodnocení:
(5.1 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Úplně chápu vaši lásku ke kočičkám i pejskům. Sama mám kočičky po celý svůj život a bez nich bych si ho nedovedla ani představit. Zvláště teď, když jsem již řadu let sama, jsem ráda, že kočičku mám. Ještě loni jsem měla dvě, ale ta starší už odešla za Duhový most, bylo jí asi 13 let, byla z útulku. Zbývá mi darovaná ragdolka, té bude 8 let, tak to spolu snad vydržíme do konce.
Vlasta Schinaglová
Děkuji Vám všem za hezké příspěvky.
Eva Mužíková
Paní Vlasto, přeji hodně krásných chvil s Vašimi miláčky. U protější bytovky bydlí v boudičce pod rododendronem šedá toulavá kočka. Stará se o ní několik obyvatel, když si jí chtěl jeden pán vzít domů, byla nešťastná, nezvykla si. Tak má volnost a je spokojená...
Zuzana Pivcová
Kdybych k tomu měla podmínky, také bych si vzala někoik koček. Sestra měla ještě donedávna v garsonce tři. Pak všichni rychle, jeden po druhém, ve vysokém věku, odešli a jen ten, kdo to prožil, si dovede představit ten prázdný byt. Teď ho zaplnila dvě dospívající koťata, sourozenci kluk a holka. Je veselo. Přeji Vám hodně radosti.
Jana Kollinová
Kočička na snímku je opravdu krásná, ale není tak trochu naštvaná? :-)
Dana Puchalská
Kočka na snímku je krásná. A článek hezký.
Soňa Prachfeldová
To máte hodně radosti i starosti, hlavně když si naše kočičky rozmazlime. Mám kocourka nalezené já, a další kocourka a kočičku přivezl syn ze šachty. Ty jsou mladých, ale stejně chodí k nám a mazlí se a basti. Mikeš uraženě odchází do obýváku. Obávám se, že ten už ani neví co to je obstarání si potravy, plné spoléhá na mě a zato mi přede píseň lásky. No neberte to :-)
Naděžda Špásová
Kočička na titulní fotce je krásná. Věřím, že se se svými mazlíčky opravdu nenudíte. (. ❛ ᴗ ❛.)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.