Zástupci portálu i60.cz a Automakers.cz předávájí cenu generálnímu řediteli Hyundai Motor Czech Martinu Saitzovi
Vítězem ankety Senior Car 2019 se stává: Hyundai ix20
18. 3. 2020Automobil Hyundai ix20, který se až do loňského roku vyráběl v Nošovicích u Frýdku-Místku, se stal celkovým vítězem ankety „Senior Car 2019“, když za sebou nechal dva modely mladoboleslavské Škody Auto – druhou Fabii a třetí Karoq. Anketu „Senior Car 2019“ pořádaly portály i60.cz a Automakers.cz.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ivo Žouželka
20.3.2020 14:49
Pořídili jsme iX20 v 08/19 - poslední skladovka za 280t. Potřeboval jsem auto s vyšším posezem a dobrým nástupem. To iX20 splňuje bezezbytku. Třeba v Dusteru mi vadil špatně umístěný pedál spojky a divný posaz za volantem. V Karoqu jsem neseděl, ale do Kamiqa se mi nenastupovalo dobře.Opravdu je toto auto pro osoby s pohybovým handicapem jak dělané. A navíc tichoučká atmosféra 1,6 s výkonem přes 120 koní, rozvod řetězem, žádné displeje, ale tlačítková klasika, posuvná zadní sedadla, kufr 440 l. Spotřeba dle PP 5,9, takže reálná asi 6,3. Jediná výtka - nízká spodní hrana předního nárazníku, je třeba dávat pozor při parkování. No a potom stopstart, ale to mají teď už všechna auta. Veliká škoda, že iX20 skončilo bez náhrady. Skončila tím vlastně celá třída malých MPV.
Zuzana Pivcová
19.3.2020 07:56
Mě se to sice jako neřidičky netýká, ale auta jsem si ze zvědavosti prohlédla. Vybírat a posuzovat bylo určitě zajímavé.
František Matoušek
18.3.2020 10:51
I já jsem hlasoval pro Škoda Karoq. Líbí se mi a jsem rád, že se dostala na "bednu" .
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA