Příběh na 50 slov: Máme více času

Příběh na 50 slov: Máme více času

21. 3. 2020

Tato věta se v posledních dnech uvádí často, i na tomto portále. Ale je tomu skutečně tak? Já tedy víc času nemám. Relativně ho mám stejně tolik jako před vypuknutím epidemie. Bohužel ho ale nemůžu trávit úplně tak, jak bych chtěla. Absolutně mi ubývá s každou minutou. Tak jako každému.

Foto: Libeňský zámeček

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Dobře jsi ten současný stav našeho času popsala.
Naděžda Špásová
Zatím se nenudím, vrátila jsem se k četbě, pletu, chodím na procházky, a dělám, co mě baví. Doufám, že tento stav nebude trvat dlouho, rouška mě hodně vadí. :-(
Marie Seitlová
Já více času nemám, nenudím se. Šiji roušky, čtu, začala práce na zahradě. Krásně jsi napsala 50 slovy.
Oldřich Čepelka
Souhlasím, že čas ubývá, ať chcete nebo nechcete. Nemůžeš ho koupit, pronajmout si ani půjčit. A je to vlastně to nejcennější, co máš. Když nemáš čas, nemáš nic. na druhém místě je zdraví. Pak to ostatní. Ale mám já vůbec čas, abych formuloval tuto svoji odpověď přesně na padesát slov?
Věra Ježková
Děkuji vám. Je mi jasné, že ti, kteří píší, že mají víc času, mají na mysli volný čas. Ale i tak mi to vadilo. Ani toho nemám víc. Určitě mi teď ale čas neplyne rychleji. Jak pravil Shakespeare: „Čas ubíhá různě – podle toho, s kým.“ A já ho trávím jen sama se sebou.
Jana Šenbergerová
I když mám času pořád stejně, ubíhá mi různě. Říká se tomu relativita. Do vypuknutí současného šílenství mi bylo moc dobře doma. Od vyhlášení nouzového stavu mám ze všeho nejvíc chuť vyrazit do přírody a trávit tam co nejvíc času. A zatím sedím doma, šiju roušky, vařím a občas čtu. :-)
Anna Potůčková
Času mám stále stejně, jen se trochu změnila jeho organizace. Méně se jezdí do města, více se kouká na TV, odpočívá, nebo případně pobývá na zahradě, když tomu přeje počasí.
Alena Tollarová
Více času v těchto dnech rozhodně nemám. A neskutečně se vleče oproti okleštěné přítomnosti, kterou právě žijeme. A neskutečně rychle utíká oproti tomu, co mám v plánu a já mám přistřihnutá křídla.
Jan Zelenka
Všichni chceme ještě něco pěkného a důležitého stihnout. Vykašleme se na čas. Možná tu třeba za týden už nebudu, ale pořád věřím, že si mi povede ještě něco pěkného napsat, a něco ještě vydat. Absence víry vede k úpadku a depresi.
ivana kosťunová
Také mám pocit , že čas se nějak zrychluje. A já toho chci ještě hodně stihnout. Ale jenom padesáti slovy bych to vyjádřit nedokázala, jako ty.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...