Bláznivá domácí světýlka dobývají interiéry
Ilustrační foto: pinterest.com

Bláznivá domácí světýlka dobývají interiéry

28. 3. 2020

Svítící řetězy se staly oblíbenou ozdobou interiérů. Ano, čím dál více lidí vánoční světýlka neukládá na celý rok do krabic, ale zdobí si jimi byty na jaře, v létě, na podzim. Je to neobvyklé, trochu bláznivé, ale krásné.

Vánočními světýlky se omotávají zrcadla, rámy postelí. Vytvářejí se z nich světelné závěsy. Někdo si je přichytí v řadách na strop, takže tvoří téměř hvězdnou oblohu. Oblíbené jsou zejména v pokojících malých slečen, kde vytvoří pořádně sladkou atmosféru. Do dětských pokojů lidé umísťují čím dál více vánoční žárovky barevné. Designéři je používají i do elegantních a klasických interiérů.

Jistě, není to nic pro lidi vyznávající klasické styly zařizování bytů. Ti říkají: Toto přece patří výhradně k vánocům, omotat si rám postele vánočním řetězem je naprostý nevkus. Jenže pozor, mnohdy je výsledkem pravý opak. Jednoduchý interiér tak získá punc jedinečnosti, stává se ukázkou, že v něm žije někdo, kdo si rád hraje a zkouší neobyčejné věci.

Tady je malá inspirace, jak nyní vypadají byty, jejichž majitelé se rozhodli mít tak trochu Vánoce i v dubnu, květnu, červnu….

bydlení vybavení bytu
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslav Kolín
Děkuji, ale za mě raději ne.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.