Fotoreportáž: Nezapomenutelná dovolená
Foto: autorka

Fotoreportáž: Nezapomenutelná dovolená

3. 4. 2020

Ráda vzpomínám na všechny dovolené, zvláště pak na ty, které jsme strávili s vnuky. Loni v srpnu jsme s nimi týden poznávali krásy České Kanady, která se rozkládá na pomezí jižních Čech a jižní Moravy mezi městy Slavonice, Nová Bystřice a obcí Kunžak.

Hned při prvním výletu na zříceninu hradu Landštejn jsem od vnuků slyšela. „Babi, nefoť nás“, „Souhlas, pánové, Ale mamce vysvětlíte, proč nebudou fotografie s vámi. Místo vás budu fotit okna“.

Připravila jsem tak trochu netradiční fotoreportáž z navštívených míst a tím plním úkol č. 3 tohoto týdne.  

cestování
Hodnocení:
(5.1 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Seitlová
Aničko, díky za krásné fotky z míst které neznám. Jsem ráda, že jsem je díky tobě navštívila.
Jan Zelenka
Krásně fotky. Z nich znám pouze Slavonice, které jsou nádherné.
Jana Šenbergerová
V těchto končinách jsme kupodivu také dávno trávili s dětmi dovolenou v maringotce v Nové Bystřici u rybníka blízko trati. Bylo to o prázdninách a bylo chladné a deštivé počasí. Vyjeli jsme odtamtud k Landštejnu. V paměti mám docela stisňující pocit cestou mezi lesy, připadalo mi to, jako bychom jeli na konec světa. V hlavě mi uvízla zmínka o hradním záchodu ...
Marie Měchurová
Aničko, Českou Kanadu miluju - je tam klid a krásná příroda. Tím vláčkem jsme taky jeli a vystoupili jsme někde u Járy Cimrmana, který tam měl sochu. Bydleli jsme nedaleko Slavonic, jeden pán tam měl sbírku samorostů - byl i v TV. Od té doby je taky sbírám a přitloukám na dřevěnou šopu. Děkuju za zavzpomínání. Moc hezké fotky !!
Zdenka Soukupová
Zajímavé téma, jen okna. Ale jsou všechna krásná.
Naděžda Špásová
Tuhle oblast moc neznáme. Fotky jsou super, jako vždycky. :-)
Martina Růžičková
Bezvadná fotoreportáž. Takové fotky mám moc ráda. A navíc Landštejn! Léta jsme pod něj jezdili na na rekreace v létě i v zimě. Česká Kanada je krásný kus naší země.
Eliška Murasová
Aničko, vzpomněla si díky Tobě na Slavonice, moc pěkné městečko, taky Rudolec jsme viděli na naši dávné dovolené na kolech. Bezvadné fotky a ten vláček...
Eva Mužíková
Netradiční a opravdu zajímavé. Tím vláčkem bych se ráda svezla.
Dana Puchalská
Musela to být opravdu hezká dovolená. A fotky.... Jsou zajímavé a článek si zaslouží víc hvězdiček, než jsem mu dala. :-) :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...