Na chatu s Helenou Sukovou - dnes od 14.00 hodin
FOTO: stream České televize

Na chatu s Helenou Sukovou - dnes od 14.00 hodin

7. 4. 2020

Jedna z nejúspěšnějších českých tenistek  a nyní psycholožka Helena Suková bude dalším hostem naší on-line besedy "Na chatu s...". Povídat si s ní budete moci dnes od 14 hodin.

Helena Suková pochází z tenisové rodiny. Její maminka Věra postoupila do finále Wimbledonu, otec Cyril byl úspěšným hráčem i tenisovým funkcionářem. Helena je držitelkou čtrnácti  grandslamových titulů, z toho devíti v ženské čtyřhře a pěti ve smíšené čtyřhře, čtyřnásobná finalistka dvouhry na grandslamových turnajích, vítězkou Turnaje mistryň ve čtyřhře a finalistka z dvouhry. Na okruhu WTA získala deset titulů ve dvouhře a šedesát devět ve čtyřhře a byla světovou jedničkou ve čtyřhře. Hrála útočný styl tenisu s tvrdým podáním a kvalitními voleji.

PhDr. Helena Suková v roce 2010 absolvovala magisterský obor psychologie na Filozofické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci. Nyní pracuje jako psycholožka v Centru duševní pohody Modrá laguna Jana Cimického.

 

Otázky pro paní Helenu Sukovou posílejte na adresu chat@i60.cz, ptát se můžete i přímo na chatu ve středu 8. dubna od 14.00 hodin.

Na chatu s...
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Hašková
Děkuji, už se těším.
Svatava Páleníková
Bezva, tenis mám ráda, paní Heleně jsem fandila.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.