Na chatu s cukrářem Josefem Maršálkem - dnes od 14.00 hodin
FOTO: Mikuláš Křepelka pro Českou televizi

Na chatu s cukrářem Josefem Maršálkem - dnes od 14.00 hodin

22. 4. 2020

Lidé ho znají zejména jako porotce z televizní soutěže Peče celá země. Pekař a cukrář Josef Maršálek bude dalším hostem našich besed s názvem "Na chatu s...". Otázky pro Josefa Maršálka nám posílejte na adresu chat@i60.cz, anebo se ptejte přímo ve středu 29. dubna od 14.00 hodin.

Josef Maršálek vyrůstal v malé vesnici jako jeden ze čtyř sourozenců. Na přání rodičů vystudoval gymnázium, teprve poté se vyučil jako pekař a cukrář. Během dálkového studia vysoké školy hotelové začal pracovat v zahraničí, nejprve v Bathu, ke konci studií pak v londýnském obchodním domě Harrods. Tam pracoval sedm let, postupně získal ocenění pro kuchaře roku i manažera roku a jeho dezerty odebírala i britská královská rodina a na jeho dortech si pochutnávali i britští premiéři. Po dvou letech strávených v Indii se v roce 2018 vrátil do Prahy, kde provozoval CakeShop Prague a založil vlastní značku Fat Brothers. V České republice se stal populární díky pořadu České televize Peče celá země, v níž byl porotcem.

Žije s přítelem v domečku v jižních Čechách a společně mimo jiné chovají asi sto morčat, čtyři želvy a akvarijní rybičky.

Josef Maršálek se těší na vaše dotazy, které můžete už nyní psát na adresu chat@i60.cz. Položit dotaz můžete i sami ve středu 29. dubna od 14.00 hodin na našem chatu.

Na chatu s...
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.