Převlečené stromy
foto: autorka

Převlečené stromy

1. 5. 2020

Nevím, co když to stromy mají s těmi převleky podobně jako lidé, zkoušejí být občas někým jiným, nebo něčím jiným? Koukni, jak nás vidíš, co vidíš, ptají se. No, třeba tam číhá pes, kousek dál vidím příšerku, vedlejší strom je trochu necudný, tenhle si tančí, druhý cvičí jógu, ten pro mě představuje  jakýsi abstraktní obraz , ten koně ..... fantazie nezná meze, mám ty proměny tak ráda.

Chodím po lese, obzvlášť v tomto čase, kdy se nám naše aktivity a možnosti trochu scvrkly, fotím, rozhlížím se, představuju si, bavím mě to, raduju se  a jsem šťastná. Les je uklidňující, plný zvuků, vůni, barev, kytek a sem tam i lidí. Nejlepší je to v poledne, to všichni obědvají, nebo jsou v práci, roušku skoro nenasadím.

Pozoruji stromy a jejich dřevohrátky už mnoho let a stále mě překvapují, stačí kousek popojít a vše se změní. Když jdu s někým, může mít  jiné oči, jiné vnímání a moje představa mu nic neříká.

Pojďte si se mnou zkusit uvidět stromy trochu jinak, méně obvykle …

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 30 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Šimková
Také fotím stromy, ale tak pěkný úlovek jako máte na úvodní straně se mi nepovedl
Soňa Prachfeldová
Také s těmi stromy mluvím, dívám se do korun, až se mi točí hlava. Krásné Eliško.
Mirka Motyková
Moc povedené Eliško. Děkuji
Eva Mužíková
Eliško, to je bomba, to se Ti moooc povedlo. Stromy jsou úžasné objekty , jen se umět dívat...
Alena Vávrová
Eliško, prima, také bych asi dala do kupy podobnou sbírečku. Ale ještě jsem svůj fotoarchiv do důsledku neprobrala. Palcuji, fantazii se meze nekladou.
Eliška Murasová
Moc děkuju za vaše milé komentáře. Už jsem měla v plánu delší dobu, ale nechtělo se mi dohledávat fotky, až teď byl na to čas.
Věra Ježková
Eliško, úžasný nápad i fotky. Děkuju. :-)
Alena Tollarová
Eliško, to je úžasná sbírka. Stromy mám taky moc ráda a snažím se na ně dívat i tak nějak ne vcelku, ale hledat zajímavé detaily. Ale tolik co jich máš Ty, to opravdu nemám. Paráda! :)
Martina Růžičková
Líbí se mi jak fotky, tak názvy, které jste některým stromovým tvarům dala. Vododřev oderský a dlouhopes lesní jsou úžasní :-)!
Naděžda Špásová
Eliško, to jsou parádní fotky, vidíš, chodíme kolem nich a někdy tu krásu nevidíme, viď. Stromy jsou taky můj oblíbený objekt k focení. Moc se ti to povedlo. (◕ᴗ◕✿)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.