A tak to někdy bývá
Foto: archiv autorky

A tak to někdy bývá

5. 5. 2020

Nejdříve  jsme chodili okolo sebe, potom vedĺe sebe a stále těsněji. Přišlo štěstí a velká láska. Život nám to ale nepřál a oddělil nás .. Zbyl jenom velký žal a láska nenaplněná.

Po letech nám život opět popřál, že jsme se potkali, ale naše životy už probíhaly jinde a změnit to, by bylo hodně těžké. Slzy nám stékaly po tvářích. Láska tady totiž byla stále přítomná, ale nebylo to nic platné.

Nikdy jsem na tebe nezapomněla, a když život se mnou opravdu hodně mával, vzpomínka na tebe byla útěchou.

Teď, když jsem zestárla, chtěla jsem tě ještě jednou, naposledy vidět. Nepovedlo se to, zjistila jsem, že ty už nežiješ.

Proč jsi mi to, živote, udělal?

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Doušová
Takový je život a člověk má aspoň na co vzpomínat.
Jitka Chodorová
Hani, některá láska nám holt dá zabrat, ale i ta naplněná má svá úskalí, v této době a v našem věku máme na co vzpomínat, zvláště na to hezké, i když víme, že nic už nejde vrátit zpátky. Přeji Ti hodně krásných vzpomínek, i když asi i ta slza ukápne.
Hana Šimková
Dano děkuji, to víš, mládí je mládí.
Dana Puchalská
Hani, mezi námi....Moc Ti to slušelo. :-)
Soňa Prachfeldová
Jímavé, také mám z věnečku se svým milým, už není mezi námi , ale nezapomenu.
Anna Potůčková
Jako bych četla svůj příběh. Je jako přes kopírák...….První láska bude vždy první, a ta moje zemřela v lonském roce v březnu. Ale nikdy jsme se manželi nestali, ale v srdci i tak zůstal.
Marie Seitlová
Život je někdy zajímavý, krásný a složitý. Smutný konec. Poslední věta je i má častá věta.
Dana Puchalská
Hani, myslím že každá /každý z nás něco podobného zažil. Děkuji.
Hana Nováková
Hanko, mám podobnou zkušenost, ještě jednou jsem se chtěla setkat s láskou z tanečních, kterou mi odloudila jiná. Bohužel, moje maminka mi řekla, že potkala matku mé lásky a ta jí sdělila smutnou zprávu, že její syn zemřel na infarkt. Pro mě to byl šok a neudržela jsem ani po letech slzy. Ještě večer jsem do noci vzpomínala, co jsme si užili v tanečních, na randění, jak krásně hrál na trubku. Bohužel, to už neuslyším, tak ať je ti tam nahoře dobře...A jako dovětek, ta, která mi lásku na čas odloudila, taky neměla šťastný osud. I když taky brzy si zase našla dalšího až nakonec zakotvila, ale vcelku brzy se jí zabil manžel na motorce. Tragédie. Jen si někdy říkám, že ta firma Boží mlýny pracuje pomalu, ale jistě, jen někdy až příliš tvrdě!!!
Eva Mužíková
Hanko, asi to tak mělo být...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.