Něco pro rozptýlení III
Foto: https://pixabay.com/cs/photos/

Něco pro rozptýlení III

20. 5. 2020

Nabízím vám třetí část hry Co nelze?. Zahrajete si?

C

1. Co nelze dělat přátelům?

2. Co nelze dělat nepřátelům?

3. Co nelze dělat před stavem manželským?

4. Co nelze dělat ve stavu manželském?

5. Co nelze dělat v jiném stavu?

6. Co nelze dělat v ještě jiném stavu?

7. Co nelze dělat v beztížném stavu?                    Zatřást stromem s přezrálým ovocem a  čekat, až spadne dolů.

                                                                               Bombardovat nepřátelské stanoviště.

8. Co nelze dělat ve zvlášť dobré, povznesené náladě?

9. Co nelze dělat při všeobecné mobilizaci?          Vysílat rozhlasem píseň „Bude vojna bude, kdo tam do ní půjde?“

 

Literatura: Bakalář, E.: I dospělí si mohou hrát. PRESSFOTO, nakladatelství ČTK, Praha 1976, s. 95.

Foto: https://pixabay.com/cs/photos/

Hrátky s češtinou
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
Konečně jsem něco vymyslel. Ale byla tu fuška. 1. Pomlouvat je. 2. Plácat je po ramenou. 3. Být už jednou ženatý/vdaná. 4. Chválit své předchozí milenky/milence. 5. Zatím se mi to nepovedlo, ale předpokládám, že dělat sport na vrcholové úrovni. 6. V opilosti budu těžko chodit po provaze. 7. Popíjet pivko z půllitru. 8. Racionálně uvažovat. 9. Chválit nepřítele.
Věra Ježková
Děkuji vám. Dívky, jste báječně nápadité. Vzhledem k tomu, že některé z vás i další čtenáře hra stále baví, nabídnu vám časem pokračování.
Eva Mužíková
1.Přátele nelze podrážet.2. Nepřátelům nelze lézt do zadku. 3. Před stavem manželským nelze svádět tchyni/ tchána. 4. Ve stavu manželském nelze odmítat sex do nekonečna. 5.V jiném stavu nelze kroutit obručí v pase. 6. V zamilovaném stavu nelze vidět chyby druhého partnéra. 7.V beztížném stavu nelze hrát ping pong. 8. V povznesené náladě nelze truchlit nad hrobem.9. V době mobilizace nelze spustit ohňostroj.
Naděžda Špásová
1. svádět jejich drahé polovičky 2. mazat jim med kolem huby 3. nabízet manželství více osobám 4. slibovat věrnost až za hrob 5. děti 6.to bych taky ráda věděla 7. vykonávat potřebu 8. mít přednášku o škodlivosti alkoholu 9. Říkat, že je to jen cvičení. Víc jsem toho nevymyslela.
Jana Šenbergerová
1. naschvály 2. přátelské služby 3. svěřovat se budoucímu manželovi s milostnými avantýrami. 4. nechat si platit za služby 5. zúčastnit se olympiády v gymnastice 6. v beztížném stavu stát ve skafandru oběma nohama na Zemi 7. v tomto stavu jsem schopna všeho 8. spáchat sebevraždu 9. odjet na dovolenou
Anna Potůčková
1) Naschvály-2)chválit je-3)nespat celou noc-4)jen ležet-5)válet sudy-6)skákat tandem-7)žonglovat-8)tvrdit, že jsem nic nepila-9)ukrývat se
Jan Zelenka
Tvé otázky, Věrko, jsou čím dál těžší. Budu muset hodně přemýšlet. Snad nějaké moudro vypotím.
ivana kosťunová
1. zneužívat jejich přízně, 2 naslouchat,3. přidat se k hnutí mee too, 4. Tleskat pokaždé, když uvidím na stěně parohy, 5.kotrmelec, 6. válet sudy, 7. malou potřebu, 8. stojku, 9. Mávat z vlaku, a ptát se, kdy už tam budem, a jaká je tam strava a ubytování.
Jana Kollinová
Tak to je hodně, hodně, hodně otázek na tělo. Budu přemýšlet. 8. Nadýchat 0 promile alkoholu v krvi. 6. Krmit nenarozené dítě.
Zuzana Pivcová
Věrko, Věrko, to zase bude fuška. Tak rychle na to, dokud mám ještě energii. 1. Obsadit je spřátelenými armádami. 2. Dávat jim přátelské rady 3. Žádat dopředu o nový občanský průkaz se změnami 4. Účastnit se soutěže Miss. 5. Otěhotnět ještě jednou 6. Letět s kosmickou posádkou na Mars k osídlení 7. Zvážit se, kolik jsem zase přibrala 8. Vydávat se za paní Raškovou 9. Zažádat o změnu občanství

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.