Mokrý výlet
Foto: autorka

Mokrý výlet

22. 5. 2020

"Všechno zlé je k něčemu dobré!“ říká ověřené rčení. Koronavirus obrátil naše životy vzhůru nohama, ale přinesl i něco pozitivního. Najednou jsme opustili hektický styl života a začali vnímat sebe a svět kolem nás. Ze dne na den jsme přišli o možnost cestování a poznávání pro nás dosud neznámých míst v naší vlasti či v zahraničí. Zbyly nám pouze vycházky do přírody či jednodenní výlety. 

Na letošní jaro jsem měla v plánu poznat více okolí Kyjova, České středohoří a poprvé zavítat do Rychlebských hor. Z plánů sešlo a já poznávám místa v blízkosti bydliště. Často si říkám:“ tu jsem nikdy nebyla, tady je krásně“. Zvu vás na malý výšlap do okolí Starého Zubří, ze kterého jsem připravila fotoreportáž. Byla jsem tam poprvé a třeba budete se mnou souhlasit, že je tam krásně.

Přeji všem krásný zbytek jara a rychlý návrat našich životů do normálu.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marta Nosková
Aničko, máš pravdu, člověk nemusí jezdit nikam daleko, taky nyní výletujeme jen po našem okolí a mnohdy žasneme. Děkuji za fotoreportáž Tvého výletu, jak je vidět, vydařil se.
Jana Šenbergerová
Je to, jak píšeš. Cestujeme do dálav a krása za humny nám uniká. U vás je stejně krásně jako u nás. Díky za pěkný výlet, ani mně deštík nevadil. :-)
Naděžda Špásová
Aničko, souhlasím s tebou. Je tam určitě krásně. My taky jezdíme na výlety kolem Ústí a objevujeme moc hezké kouty, které vlastně neznáme. :-)
Zdenka Soukupová
Aničko, je to pravda. Je tam opravdu krásně. Škoda, že je to od nás tak daleko.
Jan Zelenka
Bohužel tento kraj neznám, ale fotky ho pěkně přibližují.
Dana Puchalská
Aničko, opět jsem se potěšila Tvými fotografiemi. Máš "kliku jak od flašinetu", když bydlíš v tak krásném kraji. Ikdyž lesy jsou teď v opravdu žalostném stavu. Musíme všichni jen doufat, že se stav lesů zlepší. Kůrovec je mrcha nenažraná a sucho také lesům moc nesvědčí.
Vladislava Dejmková
Hezké fotky, horší je to s těmi lesy. Hynou snad úplně všude...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.