Jak na Covid-19?
Ilustrační foto :pixabay. com

Jak na Covid-19?

3. 6. 2020

Mám to od Karla a za něj dám ruku do ohně. Před padesáti léty jsme válčili na Libavě a Karel nám zachránil život. Pili jsme vodu z louží a Karel do nich obětavě sypal Pantocid. Karel mi také posílá pouze prověřené řetězové maily, certifikované BIS.

Karel trpěl řadou neduhů, dokud neobjevil na internetu přípravek Parazitol. Hned třetí den mu z těla vypudil metrovou tasemnici a zakrátko následovali různí červi, roztoči a jiná havěť. Karel mi poslal i  jejich fotografiie,  ale nechci je šířit. Kdo má dobrý žaludek, najde podobné  na webových stránkách Parazitolu. Také je tam pěkný rozhovor s Dr. Lydií Kovaříkovou z Vědeckého výzkumného institutu lékařské parazitologie a tropické mediciny o tom, co všechno  paraziti dokážou.

Export tohoto léku je zakázaný, dokud nebude plně dostupný všem obyvatelům Česka! Díky vzácnému pochopení pro potřeby jeho  obyvatel udělal výrobce řadu náročných systémových, organizačních a technických opatření, kterými pro omezený počet vybraných zájemců nabízí s padesátiprocentní slevou za 849.- Kč několik posledních balení Parazitolu, pokud zájemce rychle zareaguje s objednávkou. Pozor ovšem na padělky!

Ale teď příjde to hlavní. Po krátkém oddychu od parazitů se Karlovi přitížilo a rozhodl se aplikovat další balení  Parazitolu. Zároveň po mediální masáži v ČT s hrůzou zjistil, že i bez testování  má čtyři z pěti příznaků onemocnění coronavirem. Karel byl dva dni v šoku neschopen jakékoliv reakce, když třetího dne zmizel pátý příznak nemoci, další den čtvrtý, v neděli hned poslední zbývající a Karel byl uzdraven.

Už na začátku jsme viděli, že Karel není ve zdravotnictví žádný elév. Podobně jako profesor Prymula je vojenským zdravotníkem v záloze. Číslo vojenské odbornosti  811, Zdravotník (lapiduch). Podrobnou analýzou došel k závěru, že Parazitol má daleko větší potenciál, než má v názvu, a tak po vyhubení parazitů se vrhá na viry. Jak píše, jednotlivé coronaviry se postupně nabalovaly na sebe, až v milionových počtech byly postřehnutelné pouhým okem. Vycházely z těla močovou trubicí a Karel je likvidoval vlastním, patentovaným, desinfekčním roztokem, (100 ml Sava na kbelík destilované vody), který mimochodem bez poplatků nabídl Ministerstvu zdravotnictví.

Karlův objev mi vzápětí potvrdil i Tonda a za něj dám taky ruku do ohně. S Tondou jsme seděli třicet let v jedné účtárně a Tonda měl vždycky pravdu! Rok po listopadu řekl do očí Burdovi, že vytuneloval podnik, a musel jít. Jako vždy měl pravdu. Ředitele Burdu za dva roky zavřeli a museli jsme jít všichni.

Tonda ovšem zjistil, že existuje další podobný prostředek Bactefort. Vážný zájemce opět najde na netu fundovanou prezentaci s prof. MUDr. Lydii Kovaříkovou z Vědeckého výzkumného institutu lékařské parazitologie a tropické mediciny o tom, co všechno paraziti dokážou.

Export tohoto léku je zakázaný, dokud nebude plně dostupný všem obyvatelům Česka! Díky vzácnému pochopení pro potřeby jeho  obyvatel udělal výrobce řadu náročných systémových, organizačních a technických opatření, kterými  pro omezený počet vybraných zájemců nabízí s padesátiprocentní slevou za 990.- Kč několik posledních balení Bactefortu, pokud zájemce rychle zareaguje s objednávkou. Pozor ale na padělky!

Tonda pochopitelně absolvoval obvyklé odčervování, vypuzení tasemnic, moučných červů a roztočů. Tonda ale žije v prostředí promořeném coronavirem a ten se mu několik týdnů vyhýbá. Není pochyb, přípravek má prokazatelně i preventivní charakter!

Tonda ale po výše zmíněném objevu  potvrdil  další schopnost Bactefortu. Uvádí, že po třetí dávce má navíc zlepšenou erekci až o 37,5 %. To je o plných 11 % více, než u prostředků, které v televizi propaguje MUDr. Uzel! Také Tonda mi posílá jen pravdivé řetězové maily.

 Kamarádi, neváhejte a urychleně zakupte Parazitol, nebo  Bactefort. Padesátiprocentní sleva platí už jen několik hodin, a jak píše Tonda, oba prostředky ve velkém skupují čínští agenti! Až to sem začnou lifrovat z Číny Ruslanem, bude to za desetinásobek! Sám jsem si objednal ještě na poslední chvíli dalších jedenáct balení..

 Zdraví Jarda Kalivoda

 P.S: Kamarádi, nepřinesli jste si z vojny nějaký Pantocid.? Pátral jsem po něm i na MNO, bohužel celá zásoba předlistopadové armády vybuchla před několika lety ve skladu a desítky tun Pantocidu zamořily  okolí Vrbětic!  A teď pozor. Nakoukněte do loňské statistické ročenky: Vrběticko je tři roky po sobě nejzdravějším regionem v ČR! A není odtud hlášena jediná nákaza coronavirem! Nikdo mi nevymluví, že je to náhoda! Prokazatelně je za tím Pantocid!

Co za svinstva nám sem během Studené války imperialisti naházeli a se vším si Pantocid poradil a jak se zdá, ve Vrběticích si  poradil i s coronavirem. Nemůžeme se dočkat, až přijde z USA, Japonska, Číny či Koreje nějaký zázrak na Covid-19. A přitom minimálně tři máme doma.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Pobavila jsem se při snídani. Úsměv mi ovšem na rtech poněkud tuhne při vědomí, že bohužel dost lidí podobným zprávám opravdu věří a vesele je rozesílá dál.
Jana Hošková
??? Až takhle moc bych si netroufla dělat z lidí legraci...neboť někteří z nás (a není jich málo) to mohou vzít doopravdy. :-((
Jana Šenbergerová
:-) :-) :-)
Soňa Prachfeldová
A pak, že musíme čekat na ověřený lék, když už tu dávno je, dokonce několik. I na parazity vnější a otravné se dá použít ?
Irena Mertová
Ano, sejdeme se ve Vrběticích :-)
ivana kosťunová
Stěhuji se do Vrbětic
Zdenka Soukupová
Díky za info! Stihla jsem objednat posledních pár balení.
Zuzana Pivcová
Když jsem si to začala číst, zprvu jsem myslela, že taková léčiva skutečně existují a pomáhají. A takhle se rodí "fejky". Nebo to je snad pravda?? :-D
Mirek Hahn
Za ředitele Burdu dám ruku do ohně. Seděli jsme spolu tři roky v jedné cele. Neposílal mi sice řetězové maily ale vodili nás na jednom řetězu na dvorek na procházky :-)
Irena Mertová
Vaše "divoké kachny" nemají chybu ! :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.