Koupání ve vlastním bazénu a už během jediného dne
Bazén Azuro Vario V1. FOTO: Mountfield

Koupání ve vlastním bazénu a už během jediného dne

7. 6. 2020

Letní prázdniny se blíží, a tak téma koupání ve vlastním bazénu a pokud možno s nejrychlejší instalací pulsuje mezi lidmi. 

Před očima budoucích majitelů bazénu se již vlní průzračná hladina křišťálově čisté vody, radost nejbližších, lákavé osvěžení i nekonečné vodní radovánky v příjemném soukromí vlastní zahrady.

Právě v těchto dnech je poptávka po bazénech extrémní. Mezi nejoblíbenější typy rodinných bazénů na trhu patří řada Azuro Vario. Existuje proto hned několik dobrých důvodů. Jde o kvalitní český výrobek, který potěší faktem, že jako jediný lze díky unikátnímu konstrukčnímu řešení bezpečně instalovat jak na povrchu, tak i s částečným nebo úplným zapuštěním do terénu, a to včetně svahu. Navíc to celé můžete zvládnout sami, a i během jediného dne.

„Řada Azuro Vario nabízí 12 modelových variant s kruhovým nebo oválným tvarem a v různém designovém provedením. I rozměry jsou volitelné a vybírat můžete z kruhového bazénu s průměrem až 5,5 metru nebo oválnou variantu s délkou až 7,3 metru. A to už je kromě vodních hrátek celé rodiny i pěkný prostor pro plavce. Dalším podstatnou výhodou těchto bazénů je také dlouhá životnost jejich stěny z hlubokotažného plechu s vysokou antikorozní ochranou. Poskytována je prodloužená záruka 5 let jako stvrzení kvality použitého materiálu a jeho precizního zpracování,“ vysvětluje Radek Hanzlík, produktový manažer Mountfieldu.

 Azuro_V7_web.jpg

Azuro Vario V7

 A nejde jen o kvalitu. Bazén překvapí kromě funkčnosti a praktickými vychytávkami i možností dokonale ladit se svým okolím a celkovou koncepcí zahrady. Nabízí se proto volba vnějšího dekoru stěny, např. se vzhledem dřeva nebo kamene, i výběr designu vnitřní fólie, a to hned ze čtyř vzorů. Tuto možnost asi ocení každý s citem pro detail a estetiku. Na závěr je třeba zmínit ještě skvělý poměr cena/kvalita bazénů Azuro Vario.

A pokud chcete ještě větší luxus….
Možná, že zvažujete úplně bazén zapustit. Tak potom je ideální volbou kterýkoliv z modelů řady Ibiza Family. Ta totiž nabízí luxus velkých zapuštěných bazénů, a přitom jen za „pár tisíc“ korun. A k této devize si můžeme přidat ještě jednu zásadní a tou je skutečnost, že tento zapuštěný bazén si můžete sami nainstalovat třeba i během jediného dne. Jedinečné konstrukční řešení bazénů Ibiza Family to umožňuje. A přitom z nároků na kvalitu rozhodně neslevíte. Bazény Ibiza Family mají dvojnásobně zesílenou stěnu ze žárově zinkovaného plechu s vysokou antikorozní úpravou. A proto na ně získáváte na ně záruku 7 let.

 Ibiza_kruh_web.jpg

 Ibiza Family Kruh

Volit můžete mezi kruhovou variantou nebo oválným provedením. V obou případech má bazén velmi praktickou hloubku 150 centimetrů. Kruhový tvar s průměrem až 5 metrů je během vodních radovánek zároveň příjemnou metaforou rodinného kruhu. Lze ho do terénu díky samonosné konstrukci zapustit velmi snadno a nevyžaduje složitou stavební přípravu ani stavbu opěrné zdi. Oválné provedení s délkou až 7 metrů je ideálním řešením také pro všechny, kteří si chtějí opravdu pořádně zaplavat.

A co se týká vzhledu, tak v nabídce má řada bazénů Ibiza Family dva atraktivní dekory speciální zesílené vnitřní fólie, která mimo jiné dlouhodobě odolává také UV záření a působení chlóru. K perfektnímu zapuštění do terénu navíc patří zároveň přirozené propojení s povrchem okolí. Proto jsou horní okrajové lišty bazénu řešeny tak, že je s dlažbou nebo dřevěným obložením dokonale provážete.

 

 Ibiza_ovál_web.jpg

Ibiza Family Ovál

Prodejce na přání bazén přiveze až k domu a odborní technici ho také instalují. Zároveň vás seznámí s provozem bazénu, jeho údržbou i dokonalou péčí o bazénovou vodu.

Zábavu, relax i plavání v bazénu si díky praktickému příslušenství můžete bezstarostně užívat až 6 měsíců v roce. Pro maximální komfort, dokonalé vodní radovánky a bezstarostnou péči o vodu si můžete k bazénu vybrat ze širokého sortimentu příslušenství – například solární ohřevy, tepelná čerpadla, plavecké protiproudy, solární sprchy, solární a krycí plachty, hračky do vody, přenosné zastřešení a mnoho dalšího.

Více informací o bazénech najdete na www.mountfield.cz

bazény zahrada
Hodnocení:
(4.6 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
nina hor
Dobrý den, důležité je vědět, jestli musíte mít na bazén stavební povolení. Na to bych doporučila se podívat na článek https://www.cikr.cz/bazen-bez-povoleni/, kde vše skvěle vysvětlují.
Patrik Poula
Koupání ve vlastním bazénu je velký luxus. Na léto neznám nic lepšího :-) . Bazén máme už tři roky, koupili jsme si ho z https://www.albixon.cz/bazeny/ a mají z něj radost i vnoučata, která k nám jezdí v létě na prázdniny. Kdybychom bazén neměli, tak bych se ani nedivil, že by k nám v létě nechtěli jet :-D .
Jitka Hašková
Hlavně ať se staví co největší bazény, když je málo vody. Pořád chybí podzemní voda, nejvíce za 500 let.
Daniela Řeřichová
S Mountfieldem jsem spokojená.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.