Laskavé cvičení pro nestárnoucí seniory v hotelu DUO
Foto: autorka

Laskavé cvičení pro nestárnoucí seniory v hotelu DUO

12. 6. 2020

V kopci nad přehradou Horní Bečva je hotel Duo, ve kterém se každoročně na jaře a na podzim koná Laskavé cvičení pro nestárnoucí seniory. Vzhledem ke koronaviru byl letošní jarní termín posunut na červen a sešlo se nás i míň, jen 7. Ranní rozcvička probíhala na terase na čerstvém vzduchu, dopoledne jsme s ohledem na vyšší věkový průměr cvičily víc na židlích a pak vleže. A večerní relaxace nás příjemně připravila na spánek. V ceně balíčku byly 3 procedury - inhalace Vincentky, hydromasáž, oxyterapie, k dispozici byl také zdarma bazén a sauna. Personál v tomto hotelu je vždy příjemný a vycházel vstříc všem našim přáním.

Počasí nám vyšlo, občasné přeháňky náladu nezkazily, tak jsme si kromě cvičení užily i vycházek do krásného kopcovitého okolí. Hned vedle hotelu je sjezdovka Kubiška, prošly jsme si chatovou oblast ke ski areálu Rališka, penziony i hotely už jsou připraveny přivítat letní hosty. Kolem přehrady jsou také pěkné cestičky, vybízející k procházkám. Při rozloučení jsme konstatovaly, že akce, i přes počáteční obavy, proběhla ke spokojenosti všech, jsme sice unavené, ale už se těšíme na podzimní setkání. Všem můžu tento pobyt jen doporučit.

Při zpáteční cestě jsme si udělali zastávku ve Velkých Karlovicích v údolí Pluskovec, na stráni pod sjezdovkou Kyčerka jsme si prohlédli galerii dřevěných soch, představujících řemesla, která byla na Valašsku rozšířena, a cestou obdivovali staré i nové dřevěnice.

Můj příběh
Autor: Irena Drob
Hodnocení:
(5.1 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Pobyt musel být fajn, lákavě jste ho popsala a přiložené fotky jsou moc pěkné. V Horní Bečvě jsme kdysi byli na dovolené a na terase hotelu Duo jsme jednou byli na kávě :-).
Soňa Prachfeldová
Irčo název se mi moc líbí, krajina krásná, to bych hned také jela.
Marie Měchurová
Milá spolužačko, věřím, že jste si to krásně užily. Vypadáte v těch rouškách opravdu laskavě. K Horní Bečvě mě váže hodně vzpomínek, je to takový můj druhý domov. Všem můžu doporučit. Třeba se tam na podzim setkáme.
Naděžda Špásová
Vypadá to na moc hezký kraj. Když je dobrá parta, tak je to určitě super. :-)
Jitka Hašková
To mě moc zajímá. Já jezdím léta na rekondice do Modrého Dolu v Krkonoších, ale už je to pro mně problém s výšlapy, kopce jsou dlouhé a prudké; je tam bezvadná parta a to mě drží se tam vracet. Pokud je toto míněno i jako pozvánka, tak mě to láká se příští rok přidat. Krajina je tam krásná a moc ji neznám.
Zuzana Pivcová
Věřím, že se to hodí jako pozvánka pro další zájemce. Já jsem taková individualistka, že by to pro mě nebylo, ne, že by to nebylo dobré, ale akce s víc lidmi až na výjimky nevyhledávám. Určitě je to moc hezký kraj, díky.
Dana Puchalská
Je to opravdu krásný kraj. A moc pěkná pozvánka.
Daniela Řeřichová
Lákavá pozvánka, moc děkuji!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.