Louky v našem městě na konci jara
Foto: autorka

Louky v našem městě na konci jara

25. 6. 2020

Vedení města rozhodlo, že se letos travnaté plochy na sídlištích budou kosit jen dvakrát. Z „anglických“ trávníků se staly louky s velkým množstvím lučních květin a rozličných trav, kde si liboval hmyz.

Krása zmizela 15. června. Ale i tak děkuji za každé ráno, kdy jsem hned po probuzení viděla ozářenou louku plnou kopretin.

Vedle travnatých ploch jsou u každého panelového domu květinové záhony a každý je jinak osázený. Ani všechny květiny a keře neznám, ale ráda je fotím.

Jarní čas doslova vypršel. Na poslední jarní vycházku jsem vyrazila 20. června odpoledne. Pršelo. Žádný liják, ale vytrvalý slabý déšť. A já bláhová si myslela, že pořídím pěkné záběry dešťových kapek.

Ve fotogalerii můžete vidět, jak barevné bylo naše sídliště během červnových dnů. 

Přeji všem pěkné léto a mnoho nevšedních zážitků. Léto budiž pochváleno.

Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Seitlová
Asi je to dobře, že se méně seče. Hlavně když je to louka plná lučního kvítí. Takové kytky mám moc ráda. Aničko děkuji za pěkné fotky.
Vladislava Dejmková
Naštěstí se teď už. většina měst nežene do sekání trávy nakrátko, u nás se seká sotva dvakrát ročně. Je krásné, když se do přírody nemusí zasahovat.
Zuzana Pivcová
Mně se v Rožnově líbilo všechno. Díky, Aničko.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...