Džínová bunda sluší i šedesátnicím
Ilustrační foto: pinterest.com

Džínová bunda sluší i šedesátnicím

30. 8. 2020

Klasická, využitelná v mnoha situacích, slušivá. Tato slova se čím dál častěji používají v souvislosti s džínovou bundou. Už dávno nejde o kus oděvu z šatníku mladých lidí. Oblíbily si ji zralé ženy i seniorky.

Džínová bundička je přesně ten typ oblečení, která se dá nosit řadu let, na různé příležitosti a nevychází z módy. S kalhotami a tričkem vytvoří kombinaci, ve které se dá jít na procházku do města i do hor. S dlouhými letními rozevlátými šaty působí romanticky a také jde o styl, který se hodí na vycházku, ale klidně i do práce či k posezení v kavárně.

Dá se pod ní vzít košile, tričko, ale klidně i elegantní halenka. Má stejně hodně obdivovatelek jako odpůrkyň, které říkají, že jde o kus uniformní, nezajímavý, od určitého věku nevhodný. Jenže její příznivkyně na ni naopak nedají dopustit a dovedou s ní vytvářet nejrůznější kombinace.

Tak tady je malá inspirace naznačující to podstatné. A sice, že sluší dámám různého věku. Jestliže se v souvislosti s nějakým kusem oděvu používá to podivné slovo „omlazující“, v tomto případě má své opodstatnění. Nositelky džínových bundiček opravdu zpravidla vypadají svěže, zkrátka šik.

móda
Hodnocení:
(4.6 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Várošová
.Džínové bundy mám,ráda je nosím když je chladnějií.Mám modou,bílou a tyrkysověmodrou.
Soňa Prachfeldová
Je to prakticky kousek oblečení. Ještě raději nosím modrou košili, ta mě všude provází.
Lenka Kočandrlová
V mládí jsem takovou džísku chtěla mít,ale nikdy neměla.Tak až teď,na stará kolena ji nosím a hodně si ji užívám! Nejvíc oceňuji pořádné kapsy...
Hana Šimková
Vzdávám se.Asi se mi nelíbí, protože si myslím, že mně vůbec nesluší. Klidně se bez ni obejdu, ale každý má jiný vkus.
Věra Ježková
Nic pro mne. Rozhodně ne krátké bundičky do pasu či jen kousek pod něj. Kdysi jsem měla tmavomodrou džínovou bundu s barevně obšitými dírkami, bez límce, s kapsami na zip. Vypadala spíš jako sako. Tu jsem nosila ráda.
Dana Puchalská
Ano, džínová bunda je skvělá. A sluší každé generaci.
Eva Braunová
Bezva módní doplněk.
Danka Rotyková
Také ji mám v šatníku, teď se bude hodit.
Daniela Řeřichová
Pro mne také nesmrtelný kousek.
Marcela Pivcová
Proti džínovému oblečení vůbec nic nemám, tedy ani proti džínové bundě. Určitě většině žen sluší, i modelkám na obrázcích. Také ji nosím, stejně jako i džínovou vestu, střídám s mikinami, pro mne jsou praktické.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.