Jako zebra. Účesy, které nosí mladé i zralé ženy
Ilustrační foto: pinterest.com

Jako zebra. Účesy, které nosí mladé i zralé ženy

20. 8. 2020

Šedé a černé pruhy. Výrazné pruhy. Pozor, nejde o nenápadné melíry, ale o pořádnou divočinu. Takové účesy jsou nyní v módě. Pryč je doba, kdy ženy své šediny zakrývaly.

Bizarní je, že si nyní pruhované vlasy nechávají vyrábět i dívky, které mají ještě k šedinám pořádně daleko. Jenže ony je chtějí. Záměrně si je nechávají dělat, touží po tom, aby jejich vlasy byly šedočerné, výrazně pruhované.

Někomu může takový účes připadat nepřirozený, viditelně barvený. Pro někoho je to naopak skvělá cesta, jak se vyrovnat s obdobím, kdy vlasy začínají šedivět. Někdy může jít o mezičas, ve kterém žena zjistí, zda jí šediny budou slušet, zda je bude hrdě nosit, nebo se s nimi naopak nesžije a bude se každý měsíc barvit, aby někde nějaký ten šedý vlásek nebyl vidět. Pro někoho může být takový účes prostě jen hrou, zpestřením života, vybočením z průměru. Ať už je názor na tento trend jakýkoli, faktem je, že se kadeřnice nyní velmi často s požadavkem na vyrobení takové zebry setkávají.

Tak tady je malá ukázka, co vše si pod ním lze představit.

vlasy
Hodnocení:
(4.7 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Irena Mertová
Limi, ty jsi ale hezká zebra :-)
Ema Kessner
Tyto ukázky jsou strašné, kromě jedné.( žena s rozpuštěnými vlasy)
Dagmar Bartušková
Je jaká je - ani černá ani blondýna...
Lidmila Nejedlá
Já jsem zebra. Šedivá hlava mi nesluší, nesluší mi ani černá hlava / kterou jsem měla v mládí /. Pro mne je to řešení.
Hana Šimková
Tak jako zebra bych vypadat nechtěla.
Soňa Prachfeldová
Mě nic neříkají takové experimenty , ani mě různé extravagantní účesy nevadí. Proč taky.
Marie Doušová
Nějak mě to neoslovilo, ale ať si na hlavě každý nosí co chce.
Marie 00000
Nemyslím si, že pruhované vlasy jsou výhrou. Jen velmi málo komu vyloženě sluší. Podle mého názoru mladé ženy se takto dělají starší, a starým to stejně nepomůže, protože věk je v očích a na rukách.
Danka Rotyková
Takový styl účesu mne nikdy neoslovil. Na to musí být žena výrazný typ, to jsem nikdy nebyla. Kdybych si nechala takový účes vytvořit, bylo by to stejné, jako kdybych si ke svému oblečení dala na hlavu klobouk s pštrosími pery.
Věra Halátová
Když se mi bude líbit nosit šedivou, budu ji nosit. Když budu chtít mít hlavu zelenou, klidně si ji nabarvím na zeleno. A je mi úplně fuk, co "se" nosí a co doporučuje kdokoliv. Navíc, hlavu té paní, která doporučuje účes "na zebru", nevidím, jak ji má vyvedenou, v jakých barvách.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.