Jak posílit pouto s kočkou? Pomocí chutných pamlsků
Ilustrační foto: brit.cz

Jak posílit pouto s kočkou? Pomocí chutných pamlsků

8. 9. 2020

I když mnozí považují kočky za náladové samotáře, i ony potřebují společenský kontakt, ať už s příslušníky vlastního druhu nebo s lidskými parťáky. Své přátelství však rozhodně nedávají zadarmo.

Jak si tedy získat kočičí přízeň? I v tomto případě platí známé rčení o lásce, která prochází žaludkem.

Kočky jsou osobnosti, které si samy vybírají, s kým se spřátelí. Pokud se chcete zařadit mezi jejich oblíbence, musí být společné chvíle pro kočku příjemné. V první řadě je důležité dát mňoukajícímu spolubydlícímu prostor a rozhodně ho nenutit k interakci, o kterou by sám nestál. Kočka si sama řekne, kdy má chuť se s vámi „bavit“. Její motivaci však můžete značně podpořit, pokud se vyzbrojíte chutným úplatkem. 

Masová žvýkací lákadla

Nejlepší cestou k utvrzení vzájemných vztahů s kočkou je pamlsek. Ten musí být především pořádně masitý, aby odpovídal fyziologickým i potravním nárokům kočky. Pamlsky z různých druhů masa umožňují najít ten pravý, který se kočce ideálně trefí do chuti a ona jej bude od svého člověka opakovaně vyžadovat. Možnost výběru hned z několika masových kombinací – kuřecí s játry, losos se pstruhem a krůtí s jehněčím – nabízí také nové masové tyčinky pro kočky řady Brit Premium by Nature.

Díky vysokému podílu masa ve složení disponují tyčinky Brit Premium by Nature výraznou masovou chutí, což z nich dělá atraktivní pochoutku pro všechny kočičí mlsouny. Každé balení poté obsahuje tři samostatně balené tyčinky, které si tak zachovávají vůni, měkkost a čerstvost. V kočičích očích tím ještě více nabírají na atraktivitě.

Chutně a zdravě

Uspokojit pouze chutě ovšem nestačí. Aby mohlo pouto mezi vámi a vaší kočkou přetrvat co nejdéle, je důležité pečovat také o její zdraví. Receptura nových pamlsků je proto obohacena o taurin, aminokyselinu, která pozitivně působí na ostrost zraku i správnou srdeční činnost. Přidané pivovarské kvasnice zase prospívají kvalitě srsti i drápků a podporují správnou funkci zažívání. Tyčinky navíc neobsahují lepek, možný spouštěč alergických reakcí, ani cukr, který přispívá k obezitě. Můžete je použít ke hře, jako odměnu nebo jako úplatek pro získání pozornosti kočky. Jedná se zkrátka o dobrotu, po které vaše kočka s chutí skočí.

domácí mazlíčci kočka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Švancarová
¨Moje kočka je hodně mlsná,komunikativní,výborný parták,jsem moc ráda,že ji mám.Vítá mě a je na ní vidět jak je vždy ráda,že jsem přišla domů.
Zuzana Pivcová
Pouto s kočkou lze posílit chutným jídlem, ale ještě lepší zkušenost mám s konverzací. Někomu to možná bude připadat jako dětinské, někdo tvrdí, že kočky nejsou komunikativní jako psi. Já jsem si teď v létě na chalupě užila s odrostlými koťaty dost a dost. Jsou jak hlídací pejskové a rozumějí všemu (čemu chtějí:-D).
Jarmila Komberec Jakubcová
Musím si přiznat, že kočenky mají mlsné jazýčky.Nakoupila jsem pár kapsiček Brit na ochutnání a nyní oba kočičáci nechtějí papkat nic jiného. Ještě v nejhorším si dají Gourmet. Konzervičky Brit jim ale chutnají nejvíc.
Marie 00000
Reklama na pamlsky značky Brit - o tom to je. Ale je pravdou, že čiča má také žaludek, a má ráda dobrůtky.
Věra Ježková
Pouto s přítelovou kočičkou už víc snad posílit nejde. Pokud zrovna nespí, je s ním (s námi) neustále. Své oblíbené pochoutky už má dávno, především kousky masa v omáčce. Nejí suché granule. Občas dostane kousek šunky nebo šunkového salámu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.