Podzim se blíží. Co nosit, když nám už není třicet
Ilustrační foto: pinterest.com

Podzim se blíží. Co nosit, když nám už není třicet

8. 9. 2020

Podzim je nejpříjemnější období, co se týká výběru oblečení pro zralé a starší ženy. Je to čas na kalhoty, svetříky, košile. Na módu, která je nadčasová a sluší především dámám vyššího věku.

Protože zralé dámy to mnohdy mají v horkých letních dnech těžké. Nakolik se odhalit? Co je ve vyšším věku vhodné a co ne? To jsou otázky, které si v létě často kladou. Ale podzim, to je doba mnohem lepší. Vedra pominula, přišel čas vycházek, výletů, ale stále ještě i možného večerního posezení na zahrádkách kaváren a restaurací.

Čas, kdy je venku příjemně, člověk se už nepotí, nefuní ve vedru, neřeší, že nohy po delší vycházce poněkud otékají. Zkrátka, září a říjen je doba příjemná a tady je malá inspirace, v jakém oblečení se dá prožít.

móda
Hodnocení:
(4.9 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Mariana Mášová
i když dámy nejsou takto štíhlé , vždy se dá pěkně obléknout , v tomto věku je důležité mít na sobě alespoň 3 kvalitní a nadčasové věci , a to boty , kabelka , a jeden ze svršků, a to buď kvalitní blůzu , sako, nebo sukni džíny , nemusí to být všechny svšky , ale alespoň jeden z nich .
Naděžda Špásová
Asi bych si vybrala, ale manekýny opět nemají ten správný věk. Mám radost, že jsou v módě široké nohavice, to mi vyhovuje. :-)
Eva Braunová
Ráda bych viděla nějaký časopis jak se máme oblékat My plnoštíhlé. Ráda se inspiruji,kombinace barev a celkově,ale aby to předváděly starší plnoštíhlé dámy.Módu předvádějí mladé štíhlé a to je úplně o něčem jiném.
Hana Rypáčková
V této době je každá rada drahá.. Hlavně, aby s oblečením ladila rouška... :-)
Danka Rotyková
Moc pěkné.
Soňa Prachfeldová
Prima oblékání, vhodné pro podzim, pro štíhlé i plnoštíhlé.
Zdenka Soukupová
Sluší jim to, holkám.
Dana Puchalská
Velice hezké modely.
Vladislava Dejmková
Ta dáma v žlutém už tu jednou byla. Ale ona se móda pro tento věk zas tak rychle nemění. Jen aby nám ten slunečný podzim ještě chvíli vydržel. Ráno je chladno, chce to nějaký "kabátek", odpoledne se ponese v ruce.
Hana Šimková
Podle fotek jsou všechny ještě hodně mladé a hodně štíhlé. Žádná inspirace pro mne . Bohužel!!!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%