Vítězové US Open: Thiem a Osakaová. A známe i vítěze naší tenisové tipovačky
Vítěz US Open Dominic Thiem

Vítězové US Open: Thiem a Osakaová. A známe i vítěze naší tenisové tipovačky

14. 9. 2020

Japonská tenistka Naomi Osakaová a Rakušan Dominic Thiem. To jsou vítězové právě skončeného grandslamového turnaje US Open. A vítěze má samozřejmě i tenisová tipovačka portálu i60.

Za stavu 6:2, 6:4 a 2:1 pro Zvereva se zdálo, že finálový souboj dvou čekatelů na první grandslamový titul je rozhodnut. Alexander Zverev začal sebejistě, mohl se spolehnout na svůj drtivý servis, po kterém snadno zahrával vítězné míče. Thiemova pověstná obranná hra nefungovala na sto procent. Rakušan působil nervózně, kupil chyby, čehož Němec ruského původu náležitě využíval. A tak se zdálo, že finále US Open bude rychle u konce. Jenže nebylo.

Na začátku třetího setu si vzal Domonic Thiem zpět podání, které mu Zverev ukořistil. Tento první breakball Rakušana doslova nakopl. A naopak, Alexander Zverev začal být nervózní, když zjistil, že ještě asi nemá vyhráno. Najednou byl jeho servis pryč, začal dělat dvojchby a umožnil Thiemovi dostat se "do sedla" a diktovat tempo hry.

Napínavou bitvu rozhodl až tie-break v pátém setu, ve kterém se přiklonilo štětstí na Thiemovu stranu. Thiem se tak po setech 2:6, 4:6, 6:4, 6:3 a 7:6 mohl radovat z prvního grrandslamového titulu. Navíc poprvé po čtyřech letech (!) získal grandslam jiný tenista než někdo z trojice tenisových velikánů Federer, Nadal, Djokovič.

Po sobotní výhře Naomi Osakaové nad Viktorií Azarenkovou známe vítěze i mužské části US Open. A tím pádem i vítěze naší tenisové tipovačky.

Tipujíí to letos vůbec neměli jednoduché. Zklamáni museli být zejména ti, kdo vsadili na největšího favorita turnaje - Srba Novaka Djokoviče. Jenže Novak na turnaji neudržel nervy, odpálil míč za svá záda a trefil lajnovou rozhodčí, za což byl vyloučen. A neuspěla ani nasazená jednička, Češka Karolína Plíšková, která dokráčela pouze do třetího kola. Právě na Novaka a Plíškovou nejvíce sázeli i naši soutěžící v tenisové tipovačce. A tak rozhodovaly především tipy na jednotlivé zápasy. Nakonec nejvíce bodů nasbíraly tyto ženy:


Vladimíra Hoření 172 bodů
Hana Švecová - 165 bodů
Miluše Hasenohrlová - 167bodů.

Dámám gratulujeme a posíláme výhru - digitální krokoměry! A děkujeme všem soutěžícím, že se tenisové tipovačky zúčastnili!

 

 

Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(4.7 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miluše Hasenohrlová
Děkuji všem za gratulace.Tato výhra,jako sportovnímu antitalentovi,mě obzvlášť těší.Byla jsem na tipování sama,manžel odmítl.Tak jsem to dávala jak mě cit vedl. :-)
Dana Procházková
Paní Libuše Křapová, také jste tipovala bezvadně, nešlo vás dohnat :-).
Anna Potůčková
Blahopřeji všem vítězkám. I když se mně tentokrát moc nedařilo, zapojila jsem se s velkým nadšením a už se těším na další tenisové tipování.
Vladimíra Hoření
Vážení "íčkaři", ráda jsem se zúčastnila tenisové tipovačky poněkud zvláštního US Open 2020 a děkuji redakci i spoluhráčům za možnost si zahrát a užít si trochu hráčského adrenalinu. Těším se na další výzvy v tipovačce Roland Garos.
ivana kosťunová
letos jsem si tipovat netroufla- byly jste skvělé, gratuluji
Jiřina Urbánková
Také gratuluji vítězkám, děkuji p. Raškovi za skvělou tenisovou tipovačku a těším se na další.
Libuše Křapová
Gratuluji vítězkám, byly lepší :-)
Jitka Chodorová
I já gratuluji vítězkám a děkuji redakci za možnost si zasoutěžit.
Jitka Chodorová
I já gratuluji vítězkám a děkuji redakci za možnost si zasoutěžit.
Jarka Wirterlová
Také se připojuji s gratulací vítězkám typovací soutěže.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.