Módní přehlídka ve Ville Pellé
Děkovačka na závěr módní přehlídky ve Ville Pellé. FOTO: Jan Raška

Módní přehlídka ve Ville Pellé

22. 9. 2020

Navzdory nepříznivé epidemiologické situaci se včera za přísných bezpečnostních opatření uskutečnil Fresh Senior festival pořádaný neziskovou organizací Porte.

Součástí festivalu byla i módní přehlídka portálu i60.cz, kterou již tradičně připravila stylistka Elen Zajíčková. V komorním prostředí krásné zahrady Villy Pellé na Praze 6 doprovodily ve dvou vstupech modelky a tři modely také letušky Českých aerolinií.

Návštěvníci festivalu si mohli prohlédnout oděvy z butiku Kája Fashion, módní doplňky - kabelky a špetky propůjčily modelkám firmy Elega a Berman Creazioni.

Poděkování patří také kadeřnici Martině Jeřábkové a vizážistce Pavle Zajíčkové. A v neposlední řadě společnosti Dermacol, která pro modelky a modely připravila dárkové kosmetické balíčky.

Děkujeme za hezké módní odpoledne!

Senioři a seniorky si na zahradě Villy Pellé užili i další program, například cvičení jógy, divadlo či koncert hudebního tria Ivana Hlase.

Na video z módní přehlídky se můžete podívat zde:

 

 

móda
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(4.8 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
zuzana šišková
Patřím do skupiny "seniorek" , které zdobí ortéza a francouzské hole. Ale ani to pro mne není brzda pro touhu se hezky obléknout a dobře vypadat. Ty dva netradiční doplňky mi to trochu ztěžují. Myslím, že zdaleka nejsem jediná. Bylo by pro Vás výzvou i seniory s hendikepem zařadit do módní přehlídky. Je dobře, že v této psychicky náročné době se najde prostor pro akce, které vše alespoň trochu odlehčí.
Helena Votíková
Byla jsem se také podívat a mohu říct, že akce byla dobře připravena a zajištěna. Veškerý program byl venku a shlédli jsme ho S ROUŠKOU. Konferencier několikrát upozorňoval, že je nás více a ať si nasadíme roušky. Vyjímkou bylo cvičení a obličejová gymnastika a to jsme měli rozestupy na upažení. Pro ty, kteří roušku neměli, byl u vchodu stánek, kde je zdarma rozdávali. K tomu, že jsou na některých fotkách lidé bez roušek asi tolik: dokud se nepřekročila ona nařízená hranice, roušku jsme neměli. V okamžiku, kdy se zahrada začala zaplňovat byli jsme vyzváni ať si roušku nasadíme. Takže myslím, že zbytečně akci a přehlídku odsuzujete. Nezúčastněně a z několika fotek se nedá přeci hodnotit.
Ilona Erika Kolář
Můj názor je takový, že pokud modelky scházely dolů po schodech, jako já tenkrát, tak kdyby měly "hadr přes hubu", diváci by museli často poskytovat první pomoc z důvodu "držkopádů" a "kotrmelců".
Eva Nová
Bude video přehlídky? Dekuji.
Jarmila Komberec Jakubcová
Z mého laického pohledu nechápu proč účastníci této akce neměli R O U Š K Y ? V Praze je asi možné vše. Pak se nemohou divit, že jsou v červené zóně. A když už nemám roušku, co rozestupy. Asi dodržování 3R pořadatelům akce nic neříká. Nemám fakt slov. A o opatrnosti bych opravdu nepsala paní Elen Zajíčková.
Elen Zajíčková
Věrko, myslím, že všichni jsme očekávali v neděli zrušení celé akce. Vše tomu nasvědčovalo. Když se tak nestalo, tak jsme dostály závazku a vystoupili v rámci plánovaného programu. A byla jsem překvapená, že nikdo se nehroutil. Sama jste zažila jaká je atmosféra na přehlídce. Euforie dá člověku zapomenout na strachy. Myslím, že každý má obavy. Někdo větší, někdo menší. Je fajn, že aspoň chvíli jsem o tom, co se děje nepřemýšlela. Díky báječně naladěným lidem. 2 metrové rozestupy jsme ale neměřily metrem. Ale opatrní jsme byli všichni. A to myslím, že je nejpodstatnější.
Věra Ježková
Jsem překvapena, že se přehlídka konala. Doufání je zde k ničemu. Nejspíš doufaly i stovky jiných lidí, kteří pak po nějaké taškařici onemocněli. Nechápu, jak si lze v současné době takovou akci užívat. Přeji všem hodně zdraví.
Jitka Hašková
Bohužel, na fotkách nošení roušek není vidět a dvoumetrové rozestupy vůbec. Podle vládního nařízení se musí roušky nosit ve všech vnitřních prostorách a také dodržovat rozestupy.
Jitka Mošovská
Módní přehlídka byla inspirující a praktická pro obě generace. Diváci dodržovali ve venkovních prostorách nošení roušek! Krásný den, poděkování paní Elen a všem, kteří se zúčastnili.
Elen Zajíčková
Dobrý den! Naše přehlídka nebyla rozmarem , ale závazně domluvenou součástí programu, který nebyl zrušen. Výjimečnost situace bylo cítit všude. A nařízená opatření se dodržovala. Samozřejmě jsme si to chtěli i trošku užít, ale v rámci možností. Lidí sice nebyly davy, ale zato pochval víc než jindy. A to nejenom od diváků, ale i od pořadatelů. To nás všechny těší. Doufáme, že vše bude v pořádku a že tato hrozná doba pomine.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.