Jak získat kočičí pozornost? Pomocí nadýchané masové dobroty
FOTO: VAfO - Brit

Jak získat kočičí pozornost? Pomocí nadýchané masové dobroty

24. 9. 2020

Kočky jsou na rozdíl od psů nastavené odlišně – mají rády svůj prostor a dělají jen to, co chtějí. Jsou to svérázní tvorové, kteří svou závislost na člověku neradi dávají najevo.

Moc dobře rozumí, když na ně voláme, jen jim to mnohdy bývá úplně jedno. Proto je potřeba si pro společnou hru získat jejich náklonnost.

Získat si její pozornost, to je oč tu běží
Hra s člověkem do kočičího života prostě neodmyslitelně patří. Věděli jste, že si vaše šelma potřebuje hrát klidně i dvakrát denně? A že zrovna nemá na dovádění chuť? Její pozornost může upoutat obyčejné vrznutí dveří od ledničky či spíže nebo prostě jen správný pohled na místo, kde bývají dobroty většinou schované. To už se kočičí zvědavec stěhuje do kuchyně a vyčkává, jaký zajímavý podnět mu jeho člověk poskytne. A je to tu! Je to měkké, je to nadýchané, je to voňavé, je to masové… A určitě to bude i lahodné. Dobrá! Jdeme si hrát.

Kočky se baví aktivitami, které připomínají lov. Hra je pro kočky nesmírně důležitá. Snižuje stres, posiluje jejich přirozené instinkty a udržuje je v duševní i fyzické kondici. Díky společným hrám navíc můžete odstranit nežádoucí kočičí nápady, které jsou leckdy jen reakcí na nedostatek „loveckých aktivit“.

Z přírodních ingrediencí a bez chemie
Ať už jde o oživení běžného jídelníčku kočky nebo společnou zábavu, kdy má správná odměna cenu zlata, nové salámky Brit Care Cat Sausages zabodují vždy. Konzistence jemně šlehaného paté s přírodním složením a vysokým obsahem masa z nich dělá rafinované lákadlo. Volit můžete mezi dobrotou z lososa, hovězího nebo kuřecího, přičemž všechny tři receptury neobsahují obiloviny, sóju, cukr ani barviva nebo geneticky modifikované organismy.

Měkká struktura Brit Care Cat salámků dodává organismu kočky tekutiny a zaujme i ty největší kočičí čiperky. Podávat je můžete ke granulkám nebo přímo z ruky ze střívka. Ať se chystáte zatraktivnit granulovanou stravu nebo servírovat trochu nadýchaného paté rovnou z ruky, získáte určitě tu nejbdělejší pozornost.

domácí mazlíčci kočka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.