Chorvatsko - Drvenik
Foto: autorka

Chorvatsko - Drvenik

30. 9. 2020

V polovině září 2020 jsem vycestovala do Chorvatska na soustředění, jako finalistka Dáma roku 2021.

Jeli jsme z Prahy na přestup do Brna a rovnou přes Maďarsko do Chorvatska - Drveniku autobusem. Cesta trvala asi 20 hodin, bez jakýchkoliv kolon. Kontrola byla pouze na maďarsko-chorvatských hranicích. Přijelo nás asi 30 účastníků do slunného Drveniku a teplého moře.

Ubytování a stravování bylo v soukromém penzionu. Moje spolubydlící byla Jana, 50 let, ze Zlína. Při uvítání se nám představil tým zpěvačky, moderátorky a herečky Lucy Junk. Při rozvrhu nám bylo sděleno, že budeme pracovat 4 hodiny denně. Jednalo se workshopy, reportáže, moderování a spolupráce s kamerou. Středa byla volná, a tak jsme navštívily ostrov Sučuraj parníkem Jadrolinija, o tom až příště.

Po seznámení s kamerou se 12 finalistek muselo připravit na medailonek představení se v prostoru u moře. Až bude tento medailonek zpracován, spuštěn na určitá místa internetu, bude se klikat (palcovat).

Snad se vše podaří dokončit v říjnu 2021 ve vršovickém divadle Mana. Držte mi palce a přijďte fandit!

Těším se na Vás!

Můj příběh
Hodnocení:
(5.2 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Mošovská
Vando zdravím, na ostrovu Hvar - městečko Vrboska je tvůj druhý domov. Těším se na setkání v Praze.
VANDA Blaškovič
Jitko, bylo dobře, že jsi se mi ozvala. Jen malinko upřesňuji: Jeli jste trajektem na ostrov Hvar do městečka Sučuraj....:)
Marie Ženatová
Chorvatsko je skutečně nádherné - přeji mnoho štěstí*
Dagmar Bartušková
Jitko, ráda jsem tě vyprovodila k busu, kterým jste všichni vyrazili do Chorvatska. Účastnice jsem tedy viděla na vlastní oči. Myslím, že máš velkou šanci... V této zemi jsem nikdy nebyla. Muselo to být bezva, workshopy, kamery a vůbec celkový pobyt. Parníky mám ráda. Článek i fotky super. Pokud to vyjde, ráda ti přijdu fandit. Věřím, že vyhraješ. ;-))
Dana Puchalská
Chorvatsko je nádhera sama. A jestli pominou všechna opatření s covidem bude snad i finále v Divadle Mana pěkné.
Jitka Mošovská
Dámy jsou různých profesí, povahy, vizáže a věku (nejvíce kolem 50 let). Mezi nimi omládnu, i když ve volné disciplíně, nevím co můžu očekávat. Navázala jsem kontakty, na galavečeru přislíbena reklama ička a několik rezervovaných míst.
Alena Várošová
Jitko,doufám,že naproti covidu,jste si soustředění všechny užily.Nikdy jsem v této oblasti nebyla.Byla jsem tam taky přihlášená už na tento rok,co už finále bylo začátkem září v Praze Protože tam byla přihlášená paní,která mě práskla u EU báby,že jsem napsala svůj pravdivý názor,že na závěrečním setkání důchodců nám hodila organizátorka štrůdl na stůl a odporoučeli se domů,a že celá DR 2018 byla podprůměrná.Původně to měl být Ples a přivařili nás čtyři DR 2018 k seniorům v Hradci Králové,kde jsme měly půlhodinový vstup.Tak za to mi anulovali výhru za Hlas srdce co mi dali diváci ,tak jsem to zrušila. Jinak jsem přišla o 400-Kč za přihlášku,ještě že jsem dopředu neplatila to soustředění v Chorvatsku které vyházelo skoro na 10 litrů.Tak Ti přeji,aby sis finále užila.
Marie Měchurová
Drvenik znám moc dobře - prožili jsem tam před pár lety krásné dva týdny. Chodili jsme na výlety do nádherných hor, které se tyčí nad tímto zálivem. Bylo tam ubytované i známé duo Eva a Vašek. I když nejsem zrovna jejich obdivovatelka, docela se jejich zpěv do přímořské atmosféry hodil, a zlákal nás i k tanci.
Jitka Chodorová
Chorvatsko je také moje srdeční záležitost, byli jsme tam 7krát, je tam krásně na mnoha místech. Těším se na palcování, ráda Tě podpořím Jitko.
Naděžda Špásová
Chorvatsko mám taky ráda, byli jsme tam dvakrát. Hezké fotky. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%